לחברת אופנה לגבר דרושים דוגמנים

• הוסף לסימניות
צלמים/ות יקרים/ות

לחברת אופנה לגבר דרושים

2 ילדים (גיל 9-12) (הצעות מתחת לגיל זה יתקבלו גם)
+ גבר
(גם כמשפחה אחת)
נאים, מרשימים,
חזות חרדית
בעלי אופי חייכני

לצורך צילום קמפיין פרסום תדמיתי לחנות אופנה לגבר

הצעות, תמונות, ותמורה
נא לשלוח למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
סוף סוף משקיעים כמו שצריך ולא חותכים להם את הראש בפירסומת כי אין להם כיפה
אני יכולה לשלוח בפרטי מישהו מהאיזור שלי,רק שהוא הצטלם למותג אחר -לא בגדים,השאלה אם זה מותר

• הוסף לסימניות
נראה לי שבפורום "איש את רעהו" תהיה הענות גבוהה יותר. תפקידו של הצלם היא לבוא ולצלם את מה ומי שהסטיילינג וההפקה קבעו, הצלם אחראי על התאורה והצילום, מתערב בסטיילינג, מביים במקרים מסויימים, ובהפקות מסויימות אחראי על מאפר לצילום.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
תמורת תשלום הגון, אני מוכן להיות אפילו נאה ומרשים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1517883:
תמורת תשלום הגון, אני מוכן להיות אפילו נאה ומרשים..

לפי השם והלוגו שלך, קשה מאוד להאמין שזה יקרה...:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1518026:
לפי השם והלוגו שלך, קשה מאוד להאמין שזה יקרה...:(
אני שוקל להיפגע..:eek:

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה ירוץ אם תצטלם בתחפושת של קקטוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה