לחברת אינטרנט בינלאומית דרושים סוכנים מהמגזר החרדי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לפני שנמרחים מודעות ומבתי פשקוויל ייצאו לרחובה של עיר כל בריחי דמערבא...
סביבת העבודה היא:
במטבח הביתי רק עם תינוקים מסונרים לפני גיל גן ומשחקים מייד אין צ'יינה
ניתן גם תוך כדי לבשל,לנקות,לסדר,לגהץ,להבריק,ולשבת על פרוג כמובן ולהחכים
לשוחח מה השכנה בשלה,קנתה,אמרה,דברה,הסתכלה,
ומה השוויגער/אמא שלי אמרה על ה... של...ועוד היד נטויה

לפרטים נוספים ולקבלת המתכון תוכלו לקבל פרטים ע"י פנייה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נ.ב. הפנייה למייל היא כדי לחסוך את התשעה קבין שיחה

• הוסף לסימניות
איציק, מה אתה לא עסוק עם הבחירות של אבא?
בואנה הכתיבה שלך משהו איך יום ליום לא לקחו אותך?
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענקי בלוי;878677:
איציק, מה אתה לא עסוק עם הבחירות של אבא?
בואנה הכתיבה שלך משהו איך יום ליום לא לקחו אותך?
בהצלחה!

עסוק? אל תדאג אם תתקשר אני יעבור ממתינה אליך.
ומי אמר לך שאני לא כותב ביום ליום רק עם השם העיתונאי שלי?

• הוסף לסימניות
שמתם לב לחתימה המושחזת של איציק דרעי מחזירים עטרה לבעליה?
כשרון כתיבה מושחז ומשונן מצטרף לאלי אלימלך ואברומי נויבירט.

• הוסף לסימניות
האשכול ננעל.
לפרסום באתר יש לפנות להנהלה בצורה מסודרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה