כללי לחבר קבצים בpdf

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי ספר שלם בדף דף (jpeg) והייתי רוצה לחבר לחבר את כולם לקובץ אחד גדול בפורמט pdf
ז"א שיפתח באדוב ריידר ויעבור דף בגלילה
חיפשתי (יגעתי)ולא מצאתי....איך עושים את זה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בתוכנת אקרובט פותחים את הדף הראשון בסדרה. אח"כ פונים לתפריט document ומבקשים insert pages. בוחרים את התמונה הרצויה ומגיע חלון שמבקש לתאר את מיקום העמוד החדש. ממשיכים כך עד הסוף וסוגרים לPDF. בתקוה שהובנתי

• הוסף לסימניות
אופציה נוספת
בחר את כל הקבצים > קליק ימני > combine in adobe acrobat
כולם יופיעו לך בחלונית (שם תוכל לסדר אם תרצה) ולשמור כקובץ PDF

• הוסף לסימניות
יש משהו אחד גרוע בפורום הזה: שפתאום אני קולטת שעד היום עבדתי כמו פריארית אמיתית.

• הוסף לסימניות
או:
file - create PDF - from multiple files

ואז מכניסים את כל הקבצים לחלונית ונותנים שם לקובץ.

• הוסף לסימניות
והנה פתרון עוד יותר פשוט, לאנשים יותר פשוטים שאין להם אקרובט:
תכנס לתמונה הראשונה במציג התמונות של וינדאאאווס
תלחץ "הדפס"
בחר את כל התמונות
שלח למדפסת PDF כלשהיא
וסיימת.

• הוסף לסימניות
למה לי אין אפשרות לפתוח קבצי jpg באקרובט?

• הוסף לסימניות
אין לי אף אחת מכל האפשרויות שכתובות פה...........לא insert לא combin
אולי זה קשור לסוג של אדוב? יש לי אדוב ריידר 9.2
בבקשה תעזרו לי

• הוסף לסימניות
יש באוטומציה בפוטו שופ אפשרות לעשות מצגת pdf מתמונות- ע"י בחירת התיקיה- ותוך 2 שניות הכל מוכן :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ami18;426548:
יש באוטומציה בפוטו שופ אפשרות לעשות מצגת pdf מתמונות- ע"י בחירת התיקיה- ותוך 2 שניות הכל מוכן :)
אוקיי............
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
חששתי שזה כנראה העיניין .....תודה רבה

• הוסף לסימניות
combine files
וגרירה של כל קבצי הJPEG
SAVE
ויש לך קובץ אחד ארוך...
קל ופשוט! ומקל על החיים...

• הוסף לסימניות
אוי, כמה הייתי פראיירית עד היום...
תודה על כל הפתרונות הפרקטיים כל כך.

אני חושבת שצריך לפתוח פורום תחרויות למציאת פתרונות גאוניים לבעיות קטנות וגדולות (שווה אפילו להשקיע בפרסי עידוד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה