לחבר שני מחשבים לאיטרנט ע"י רשת

• הוסף לסימניות
מעינין לעינין. קניתי רשת TRENDNET וחברתי שני המחשבים והמודם לרשת ואני מצליח להיכנס ממחשב אחד לשני אבל במחשב אחד יש לי אינטרנט ובשני כתוב ללא גישה לאינטרנט יש לי וינדוס 7 בשני המחשבים והספק שלי הוא בזק בין לאומי מישהו יכול לעזור לי ?

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין!
האם כשאני מתחבר לרשת ע''י הראוטר האלחוטי של שכן, (בהסכמתו כמובן) האם יש כזה דבר שהוא יוכל ליכנס למחשב שלי, או להיפך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צדיק;517369:
מעינין לעינין. קניתי רשת TRENDNET וחברתי שני המחשבים והמודם לרשת ואני מצליח להיכנס ממחשב אחד לשני אבל במחשב אחד יש לי אינטרנט ובשני כתוב ללא גישה לאינטרנט יש לי וינדוס 7 בשני המחשבים והספק שלי הוא בזק בין לאומי מישהו יכול לעזור לי ?

כשאתה מגדיר שיתוף יש אפשרות גם להגדיר שיתוף בנט
אני לא מול ווינדוס כדי להגיד לך איך עושים את זה בדיוק ואיפה ההגדרה
אבל חיפוש קליל בנט יניב תוצאות

ולאדון רב טקסט יש תוסף לפיירפוקס שעושה בדיוק את זה
אומנם לא מדובר על צפייה בקבצים שלך
אבל בהחלט מדובר על שימוש בגימייל שלך ופייסבוק ושאר השירותים האחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה