עזרה לחובבות הכתיבה ורוצות אקשן...

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לחובבות הכתיבה ורוצות אקשן...
התבקשתי ע"י חברת קוקה קולה לרשום תיעוד על מעשה טוב שאנחנו עושים בבית (ראיתם את הפרסומת???)
הזכיה היא לחמש משפחות שיבחרו במעשה הנפלא ביותר שעשו.

חשוב ביותר שהתיעוד יהיה רשום בצורה של "אוההו" מרשים ומדהים ומעורר קריאת התפעלות

יש לי רעיון למעשה אבל חסר לי מי שיכתוב לי את זה.

מי מסכימה לעזור?

• הוסף לסימניות
יואו נשמע מדהים!!!
מה המעשה הטוב שלכם?
הייתי עוזרת לך, אבל אני לא יודעת לכתוב

• תודה
Reactions: skl
  • הוסף לסימניות
אם את רוצה בתשלום סמלי,
אני כאן.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לחובבות הכתיבה ורוצות אקשן...
התבקשתי ע"י חברת קוקה קולה לרשום תיעוד על מעשה טוב שאנחנו עושים בבית (ראיתם את הפרסומת???)
הזכיה היא לחמש משפחות שיבחרו במעשה הנפלא ביותר שעשו.

חשוב ביותר שהתיעוד יהיה רשום בצורה של "אוההו" מרשים ומדהים ומעורר קריאת התפעלות

יש לי רעיון למעשה אבל חסר לי מי שיכתוב לי את זה.

מי מסכימה לעזור?
מוכנה לתת את המייל למישהי שרוצה להשתתף ולא מוצאית את הכתובת לשלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה