פייפאל גובים עמלה שקרובה ל3 אחוז. זה מהיקרים שיש...אם מזמינים דרך פייפל אז ישנה עמלה ממש נמוכה עד כמה שידוע לי, ובכטיסי אשראי אף פעם לא שמתי לב שגובים עוד עמלה, ותודה לתוכי על האשכול.
אפשר להמנע מהעמלה (לבדוק שזה משתלם לפי היקף הקניות) בכרטיסים בנקאיים של מאסטרקארד - ולבקש במפורש שחיוב במט"ח יתבצע במט"ח ללא המרה (תקף לדולר ויורו), ולרכוש ולהחזיק בחשבון את המט"ח הרלוונטי
איזה?לי יש אשראי שעשיתי במיוחד לקניות מחול עם עמלה של אחוז אחד
alibuy של כאלhttps://ali-buy.com/calfixnet-alibuy/איזה?
לי לא גובים עמלה אבל אולי זה בגלל שאני מתחת גיל 21שמתם לב אם גובים לכם עמלה על הקניה מחברת האשראי?
אני באשראי משלם עוד פחות מהשערשמתם לב אם גובים לכם עמלה על הקניה מחברת האשראי?
פייפאל גובים עמלה שקרובה ל3 אחוז. זה מהיקרים שיש...
לי יש אשראי שעשיתי במיוחד לקניות מחול עם עמלה של אחוז אחד (והחזר של 5 אחוז לתווים עד 80 שח לחודש)
אבל הכי זול (ורלוונטי) כמו שהציעו
השאלה אם החיוב בש"ח זהה ליציג של המחיר בדולרים באלי אקספרס עצמם, או שהם מרוויחים את הפערים...לאחרונה אלי מחייבת בפייפאל בשקלים ואין שום תשלום על המרה לא בפייפאל ולא באשראי.
![]()
![]()
העפתי מבט עכשיו, מוצר שבדולרים 2.06 הם מבקשים בשקלים 7.27, שזה יוצא שער של 3.529השאלה אם החיוב בש"ח זהה ליציג של המחיר בדולרים באלי אקספרס עצמם, או שהם מרוויחים את הפערים...
בפירוט בסוף החודש אמור להיות כתוב כמה אחוז מהקניה יש עמלההעפתי מבט עכשיו, מוצר שבדולרים 2.06 הם מבקשים בשקלים 7.27, שזה יוצא שער של 3.529
היציג 3.46, שזה כ 2% עמלה...
לא במקרה שהחיוב מתבצע בשקלים והעמלה כלולה כבר במחיר המוצרבפירוט בסוף החודש אמור להיות כתוב כמה אחוז מהקניה יש עמלה
????בנק החדש "הבנק הדיגיטלי בישראל"
????
לא במקרה שהחיוב מתבצע בשקלים והעמלה כלולה כבר במחיר המוצר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים