מידע שימושי לחובבי פרחי לונדון

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
רוב השירים הכרתי כבר, מעניין מאיפה
אולי שמעתי בהקלטות של הופעות?
וממש נהניתי לשמוע הכל שוב.

השיר קול מבשר הוא המקור למנגינה של ’’כתר של זהב לראש המ-לך’’ מהעליה לבתיה :D
גם אני הכרתי הרוב
מעניין

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• עורה.mp3
    3 MB
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת את השיר "שמע בני" נדמה לי שהוא של פרחי לונדון
הישן העממי , ששרים בתפילה בגן
שמע בני שמע בני
מוסר אביך
ואל ואל תיטוש
תורת אמך
אולי יש למישהו?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
רוב השירים הכרתי כבר, מעניין מאיפה
אולי שמעתי בהקלטות של הופעות?
וממש נהניתי לשמוע הכל שוב.

השיר קול מבשר הוא המקור למנגינה של ’’כתר של זהב לראש המ-לך’’ מהעליה לבתיה :D
גם אני הכרתי אותם כבר ואני לא יודעת מאיפה. אבל כיף לשמוע אותם שוב.

• הוסף לסימניות
למעוניינים להתרגש:
״אני מאמין״ סרטון מרגש של עם יגאל צליק עם בוגרי פרחי לונדון

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לשמוע אלבומים משלו?
או אפילו להוריד?
יש דרך?

• הוסף לסימניות
מחפש דחוף הניגון באין מליץ יושר של פרחי לונדוןו
אני צריך הניגון המקור
אשמח אם מי שיכול לעזור לי בזה
תודה רבה
וכתיבה וחתימה טובה

• הוסף לסימניות
למעוניינים להתרגש:
״אני מאמין״ סרטון מרגש של עם יגאל צליק עם בוגרי פרחי לונדון
זה חלק קטן ממפגש בוגרים שלם שעשו בפסח שעבר (היה אחד גם בחנוכה לפני כן).
רצועה שאפשר להקשיב לה נון סטופ.

• הוסף לסימניות
כחף לדעת שגם בימנו אנשים שומעים לונדון ;)
בדיוק היום יצא לי לשמוע תקליט שלהם...
ברצינות? תקליט בפטיפון?
אגב פטיפון- בשנים האחרונות מכירות התקליטים בכל העולם עולות בכמויות!
יוצאים פטיפונים חדישים (שמחירם יכול לנוע בין מאות ש"ח למאות אלפי ש"ח! - הכי יקר שנתקלתי 250,000!! - לא כולל אביזרים יקרים מאוד ולא כולל את הרמקולים...) ויש הרבה אנשים שטוענים שהאזנה דרך תקליט מעניקה חוויה שלא ניתן לקבל בשום אופן במדיה דיגיטלית, איכותית ככל שתהיה (נושא שנוי במחלוקת).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברצינות? תקליט בפטיפון?
כן כן
יוצאים פטיפונים חדישים (שמחירם יכול לנוע בין מאות ש"ח למאות אלפי ש"ח! - הכי יקר שנתקלתי 250,000!! - לא כולל אביזרים יקרים מאוד ולא כולל את הרמקולים...)
זה מטורף!!!
בחיים לא שמעתי על כזה מחיר...
(נושא שנוי במחלוקת)
כן...

• הוסף לסימניות
כן כן

זה מטורף!!!
בחיים לא שמעתי על כזה מחיר...

כן...
אכן, יש אנשים שמשקיעים הון תועפות כדי לקבל את הסאונד המושלם לטעמם, יש מערכות (גם פה בארץ) שערכן כערך דירה באזור המרכז...
אפשר לשאול על הפטיפון ואיך הגעת לזה? אחרי הכל רוב האנשים חושבים שפטיפון זה דבר ששייך לנוסטלגיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה