לחוות דעתכם המחכימה.

• הוסף לסימניות
מעיזה להעלות משיעורי הבית בקורס איור בפוטושופ.
ציור סנטימנטלי. (מישהו מכיר, בכלל, את הדבר הזה?)

צפה בקובץ המצורף 280507

• הוסף לסימניות
מהמם!
עם איזה כלים?

• הוסף לסימניות
פוטושפ - מברשות וקסטורות.

• הוסף לסימניות
הכסא לא עומד טוב. המרחק בין ארבעת הרגליים צריך להיות אחיד, או לפחות בכיוון הריבוע. שימי לב, שהמרחק בין שתי הרגליים הקדמיות קצר מאד לעומת המרחק בין הרגל הימנית הקדמית לאחורית.
הפרספקטיבה בעייתית. (היתה אמורה להיות התקצרות באריחי הקרמיקה.) חוץ מזה, יש פס אחד עקום.
וכן, לא המשכת את האריחים בחלק התחתון של הקיר!

הכפית מרחפת בצלחת, והכוס - בכלל לא מובן לי המיקום שלה.

אשמח להבין מה הכלי שעומד באויר.

חוץ מזה, אהבתי מאד את האדים המתמרים מעל הצלחת. מעורר תאבון!

• הוסף לסימניות
ציור נחמד ונוסטלגי.
הכלי הפורח באויר היא פתיליה. אפילו אני לא ראיתי את אימי מבשלת עליה. כשנולדתי הורי רכשו כירת גז, אבל שמעתי מסיפורים של הורי ע"ה, כי היו משאירים את האוכל על הפתיליה והוא היה מתבשל באיטיות שעות רבות עד שכולם חזרו מהעבודה או בית הספר וכי האוכל היה מאוד טעים.
הפתיליה שצירת דומה מאוד ממה שהיה בבית הורי בבוידם עד שמשהי מבנות המשפחה החליטה שזה אביזר קישוטי מענין לביתה. זו לא אני.

• הוסף לסימניות
כדאי שאסביר.
הכלי הוא אכן פתיליה. הציור אמור לבטא זכרון מריח המרק המהביל המתערבב עם ריח הנפט של הפתיליה. ריח מעלה זכרון חזק מאוד, יותר מזכרון חזותי. באמת, רק מי שחווה את זה יכול להבין.
בנוגע לשאר ההערות, אבדוק. תודה.

• הוסף לסימניות
מיוחד ומלא השראה!

• הוסף לסימניות
לא מבינה בתחום
אבל האוירה מיוחדת
תפס אותי

• הוסף לסימניות
יפה
מעניין שהיה נראה לי שהפתיליה היא דוגמא באריחים

• הוסף לסימניות
זה פשוט מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

• הוסף לסימניות
התלבטתי אם להוסיף צל נופל על הקרמיקה,
אבל הרעיון הוא שזה זכרון ולא משהו ממשי.

• הוסף לסימניות
מיד הבנתי את הניחוח הנוסטלגי הנושב מהתמונה,
אולי בגלל שיש לי פתיליה דומה לקישוט...

• הוסף לסימניות
לונה, מאוד יפה ועדין.
טוב לפגוש אותך כאן...
יש משהו קצת דיגיטלי בתמונה, זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
בוקר טוב, מרים.
מה נותן את התחושה הדיגיטלית? הקוים הישרים?
אחרי הכל זה דיגיטלי ולא התכוונתי לציור במראה ידני.

• הוסף לסימניות
מהמם!!! כל כך עדין! יש לך רגישות ממש טובה לצבע.

• הוסף לסימניות
מה נותן את התחושה הדיגיטלית? הקוים הישרים?
אחרי הכל זה דיגיטלי ולא התכוונתי לציור במראה ידני.[/QUOTE]

אני חושבת שהטקסטורה,
אבל זה ז'וק שלי לצייר במראה ידני.
אגב אשמח גם לחוות דעתך לאיור שהעלתי.
ויאלללה! תתחילי לאייר, אני רוצה לראות כבר איורים שלך בספרים לא רק וירטואליים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה