לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
ב"ה איור מתוך ספר

"כל הזכויות שמורות "

קבצים מצורפים

• זה מתחת למזרן שלך.jpg
    KB 663.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לייק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;680989:
הכל מובן חוץ מהכותרת...

ה"וילון" מלמעלה זהו הסדין של המיטה?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
הסבר:

התרמילאי משוטט לו ב"שוק" שמציע לו מיני פיתויים - דולרים, עבודה זרה ועוד.
מה שהוא לא מבין זה שהדבר שהוא מחפש נמצא "מתחת למזרן שלו" - תורה ומצוות.

• הוסף לסימניות
מקסים, רותם! האיורים שלך שובי לב! זה מופיע בעלון שלום לעם או משהו כזה? אני מתמוגגת מהציורים שלך כל פעם מחדש! עשי חיל!

• הוסף לסימניות
הציור מקסים
ותודה על ההסבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;681600:
הסבר:

התרמילאי משוטט לו ב"שוק" שמציע לו מיני פיתויים - דולרים, עבודה זרה ועוד.
מה שהוא לא מבין זה שהדבר שהוא מחפש נמצא "מתחת למזרן שלו" - תורה ומצוות.

תודה רבה על ההסבר הנכון והמדוייק...
הכותרת היא שם הסיפור , כתבתי אותה כדי לזכור שהאיור הנ"ל שייך לסיפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסטיק;681633:
מקסים, רותם! האיורים שלך שובי לב! זה מופיע בעלון שלום לעם או משהו כזה? אני מתמוגגת מהציורים שלך כל פעם מחדש! עשי חיל!

תודה מסטיק!!

מאוד מחזק.
אגב אני מקווה שהמחמאות והפירגון ישארו על תילן גם אם אומר לך שאני מאייר ולא מאיירת....(-:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותם;681814:
תודה מסטיק!!

מאוד מחזק.
אגב אני מקווה שהמחמאות והפירגון ישארו על תילן גם אם אומר לך שאני מאייר ולא מאיירת....(-:
לא נורא...לא נורא... דוקא המאיירים כאן בפורום מפתיעים לטובה!
אכן, עשה חיל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה