כללי לחוו"ד - שלט קיר, רול אפ, הזמנה ועוד - לאירוע התרמה (דינר)

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד, למרות שהדברים כבר מודפסים אבל בכל זאת.
(חוץ מזה אנצל את המקום להודיע שמי שרוצה להיות באירוע היוקרתי מוזמן (אם נותרו מקומות), בתאום בטל. 052-7603925)
‏‏‏‏שלט אירוע משנת אברהם מוקטן לפצפון.jpg
‏‏‏‏רול אפ מוקטן - לפצפון.jpg
‏‏הסכם יששכר וזבולון - מוקטן.jpg
הזמנה לדינר פנימי.jpg
הדמיה.jpg

• הוסף לסימניות
ואוו אהבתי מאד

הבאת קצת התחדשות בז'אנר החסידי

פצצה

• הוסף לסימניות
פרוייקט מושקע ומכובד!!!

אהבתי את שילוב התמונות,
מוסיף המון, ו
וגם מקשר בין העיצוב המרשים, לכולל הספציפי...

את הלוגו גם עיצבתם? הוא כבר קיים?
אם הוא חדש לכבוד האירוע,
כדאי למרכז את המילה "כולל".

• הוסף לסימניות
עיצוב מושקע
טעם טוב
כל פריט בפני עצמו מעוצב מעולה!
(חבל שלא כל הפריטים מדברים באותה שפה, זה היה יכול ליצור שואו גדול יותר)

• הוסף לסימניות
עיצוב מאד מרשים ומיוחד,
לוגו מדהים (חוץ ממרכוז המילה כמו שכבר רשמו לפני..)
חסר קצת את ההברקה של העיצוב החסידי,
הייתי מוסיפה מעט נקודות אור או הברקות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. בעניין המירכוז, פשוט הלוגו המקורי והחותמת של הכולל היא בלי המסגרת המפוארת הזאת, אולי להבא בכ"א נשנה אותו שיתאים
לוגו.jpg

• הוסף לסימניות
פשוט וואו!!!
אהבתי! אחד הדברים!!!
המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
כל אחד כשלעצמו יפה מאוד
אבל כולם כאחד חסר שפה אחידה (מכנה משותף)
אבל עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
ממש מוצלח!

לא התעמקי בכל פרט.
בקטנה, בווילונות כדי להכהות טיפה את האדום, דומה לבורדו בפסים מעוטרים.
לסדר את מלל לפי גבולות הקלף.

• הוסף לסימניות
אני שומרת לי להשראה..
יש פה ביצועים מדהימים. הכי אהבתי את הכריכה האחרונה של החוברת. (רק את ה"ארון" הייתי מורידה)

• הוסף לסימניות
מיוחד במיוחד!!!
אהבתי מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני שומרת לי להשראה..
יש פה ביצועים מדהימים. הכי אהבתי את הכריכה האחרונה של החוברת. (רק את ה"ארון" הייתי מורידה)
הארון הוא דרישה של הלקוח. כיוון שלא מצאתי ארון שנראה מספיק טוב, החלטתי שיהיה רק ברקע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה