כללי לחוצניקים שביננו

• הוסף לסימניות
לחוצניקים שביננו.

אני צריכה לעצב פרוספקט, כולו באנגלית

והלקוחה מבקשת שהוא יתאים לאוכלוסיה חוצניקית

האם הולך אצלכם משהו אחר???

או שסתם היא בלחץ...

ביינתיים הוספתי את הפרוספקט - חוות דעת בבקשה והתחשבו שהוא עדיין באמצע העבודה

• הוסף לסימניות
תלוי בתוכן...
תעלה את העבודה לכאן ונעורר בעז"ה במקום שצריך (אם צריך...)

• הוסף לסימניות
זה עדיין באמצע העבודה..

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 138.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ראשית כל מאד יפה.
ואני לא יושב שתהיה לך בעיה לחול
נקי. מאורגן וכו' כמו שצריך

רק מה שלא הבניתי הוא מה סדר הקיפול?

מה שכן. תשימי לב שברובריקה שמחילה ב Monday שנמצאת בדף (בעמוד עם הכתר) 2 המירכוז שלה לא נכון היא נפלה קצת ללמטה.

מעולה. אהבתי.

• הוסף לסימניות
משהו לט טוב בסדר?
הצלחת להלחיץ אותי
סדר הקיפול משמאל לימין באנגלית כמובן. מערכת השעות אמורה להיות העמוד האחרון בחלק הפנימי

• הוסף לסימניות
נראה מדהים, ממש אהבתי.
רק צבע התכלת קצת זר לי. והייתי עושה את התמונה ב"מונוכרום" יש לה מדי הרבה צבע לעומת כל העמוד

• הוסף לסימניות
נקי ומאוד יפה!

• הוסף לסימניות
עבודה חמודה מאד!

אין מה לדאוג בקשר ל"חוצניקיות" שבו. זה ממש בסדר....

• הוסף לסימניות
אמנם לא חוצניקית אבל עובדת עם קהל אמריקאי לפעמים.

זה נראה מצויין. התכלת ממש מוסיף, בלי זה הצבעים היו בז'יים מדי.

את התמונה צריך לאזן איכשהו. סה"כ עבודה מקסימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה