לחות מוגזמת בארון מטבח

• הוסף לסימניות
לא מזמן נכנסנו לגור בביתינו הנוכחי, ושמנו לב לתופעה מרגיזה במקצת, בארונות המטבח ישנה לחות מוגזמת, בעיקר במזווה שבו נמצאים הרבה מוצרי יסוד, כגון שמן ומלח, סוכר וקפה וכו'.
[זה מתבטא בכך שבמלח למשל ישנה לחות שמדביקה את הכל שם, למרות ששמים אורז, כמו"כ הרבה אריזות ממש לחות מבחוץ, כמו ה"פח" של קפה עילית, או בקבוקי שמן וכו', מוצרים מסויימים אף נהרסים מהלחות, למשל מסטיקים נהיו רכים וכמעט לא ראויים לאכילה.]
מישהו יודע לזה פיתרון, אולי יש בעיה מהותית באיזור, או שיתכן שבארון עצמו יש בעיה?
בקיצור, נשמח לקבל מידע על כל הקשור לנושא.
תודה

• הוסף לסימניות
אני הגעתי לדירה חדשה לפני כמעט שנה
ואיך שפתחתי את הארונות ידעתי שמשו לא בסדר
הם היו לחים ויצא מהם ריח של עובש
קיצור אחרי כמה זמן, באמת הכל התמלא עובש וגילינו שהיה טיפטוף על הארון ולכן הכל התרטב והחליפו לנו הכל, שימי לב לזה כי כל הדברים שהיו בארון הלכו לי לפח.

• הוסף לסימניות
והקומקום? לא באזור?
לפעמים הוא מעלה אדים ישר לתוך הארון.

• הוסף לסימניות
זה קומה אחרונה?

• הוסף לסימניות
כן. בקומה אחרונה, למה?

• הוסף לסימניות
כי מסתבר שיש נזילה וכדו' מהגג.
איזה גג זה, רעפים, יריעות,?

• הוסף לסימניות
אין מצב שזה מנזילה, יש רווח בין הארון לתקרה. זה גג רגיל, יריעות ומתוחזק היטב.
בעקבות כמה מהתגובות אני חושב שאולי זה בגלל הקומקום שממוקם שם באיזור, והארון לא תמיד סגור היטב עד הסוף, אז אולי אני ינסה לטפל בבעיות האלו.
בכל אופן אשמח לשמוע עוד הצעות.
תודה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה