לחייג דרך המחשב

• הוסף לסימניות
אני כבר כמה שעות מנסה אך ללא הצלחה!

אין לי אינטרנט ואני רוצה לחייג ולדבר דרך המחשב
רכשתי כרטיס מודם וחברתי אליו את הקו טלפון הביתי
חברתי אוזניות ומיקרופון תקינים בהם אין לי בעיה

השאלה איך אני מחייג ועונה לשיחות אשמח לתשובה !

• הוסף לסימניות
איזה מערכת יש לך?
איזה מודם זה?
אתה מחפש להתקשר חינם?
בדקת אם כל חיבור במקום המיועד לו?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה

יש לי ווינדוס 7
וכרטיס מודם אנלוגי תקין כולל כל הדריברים מותקנים
לא בחינם אני רוצא את זה כתחליף לטלפון הביתי
(אין לי כח לקום מהמחשב לענות)
כן בדקתי ניראה לי שצריך תוכנה מסויימת במערת עצמה אין אפשרות

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aviaviavi;582786:
קודם כל תודה

יש לי ווינדוס 7
וכרטיס מודם אנלוגי תקין כולל כל הדריברים מותקנים
לא בחינם אני רוצא את זה כתחליף לטלפון הביתי
(אין לי כח לקום מהמחשב לענות)
כן בדקתי ניראה לי שצריך תוכנה מסויימת במערת עצמה אין אפשרות

תודה רבה!

אני לא רואה כל הגיון במה שאתה מנסה לעשות...

גם ככה תצטרך לחבר את המודם לקו טלפון, אם את מחפש לחסוך לך קימה מהמחשב לא עדיף לחבר טלפון לקו שליד המחשב במקום לחבר את המודם לקו?

• הוסף לסימניות
אם אתה בכל זאת מתעקש, על מנת לחייג תפעיל:

Start -> Run -> dialer.exe

• הוסף לסימניות
בכל מודם אנלוגי יש שתי יציאות. מחברים חט אחד מהמחשב לשקע שבקיר, וחוט מהטלפון ליציאה השניה שבמודם. בלי דרייברים ובלי כלום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;582847:
בכל מודם אנלוגי יש שתי יציאות. מחברים חט אחד מהמחשב לשקע שבקיר, וחוט מהטלפון ליציאה השניה שבמודם. בלי דרייברים ובלי כלום..
תיקון קל
אין מושג כזה חומרה בלי דרייברים
פשוט אצלך הוא מזהה לבד את החומרה ומתקין מיד את הדרייבר המתאים מהכרות קודמת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;583285:
תיקון קל
אין מושג כזה חומרה בלי דרייברים
פשוט אצלך הוא מזהה לבד את החומרה ומתקין מיד את הדרייבר המתאים מהכרות קודמת

לדעתי אתה טועה. אם מחברים את שתי החוטים, אפשר לדבר, מכיון שהקול אינו קשור כלל למחשב. הוא עובר ישירות דרך המודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;583309:
לדעתי אתה טועה. אם מחברים את שתי החוטים, אפשר לדבר, מכיון שהקול אינו קשור כלל למחשב. הוא עובר ישירות דרך המודם.

צודקת
חשבתי שדברת על הכרטיס עצמו כלפי החיוג למחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה