לחיים :) (ילדה בת 6 וילדה בת 3)

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• resized_לחיים סופי.jpg
    KB 239.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
סוף סוף.... מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה השתנה
הרעיון מתוק להפליא
לי יש בעיה בתמונה עם הצפיפות והגב של הילד שהוא בקדמת הפריים
וחיתוך מאד צפוף לרגליים של הילדה

הייתי מעמידה את הבן ממש מהצד ואז ילדה אחת ממול ואחת בצד השמאלי די דומה לעכשיו

המון הצלחות

• הוסף לסימניות
נראה לי עדיף עם נעליים

• הוסף לסימניות
ילדים מקסימים.אחלה בגדים!
מפריע לי שזה כהה כל כך שלא רואים את הבקבוק בכלל והכוסות כמעט.
חיפשתי משהו בגלל הכותרת לחיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;908650:
ילדים מקסימים.אחלה בגדים!
מפריע לי שזה כהה כל כך שלא רואים את הבקבוק בכלל והכוסות כמעט.
חיפשתי משהו בגלל הכותרת לחיים.
תודה :)
לגבי הכהות -
יכול להיות שאת צודקת, אבל אצלי רואים את זה טוב, כנראה עיניין של מסך....

• הוסף לסימניות
אני הייתי מצלמת, כך שכולם יכנסו לפריים ז'תומרת הייתי מתרחקת, ואז הייתי רואה את הסיפור שנוצר. וגם הייתי דואגת לתאורה שתאיר את היין.

• הוסף לסימניות
תמונה מצויינת, שמביעה סיפור (הגיל...) ולא סתם העמדה כפויה, תאורה מקסימה שמצליחה להפריד את הבגדים הכהים מהרקע השחור חלק, החיתוך של הילד מימין מוסיף, אולי כדאי היה לחתוך יותר, למסגר איתו מימין, שלא ישאר ריווח בעורף וככה גם החלק בעורף המואר ביחס לשאר התמונה לא ימשוך את העין. תאורה אחורית ותוספת לילדה מאחור היתה מועילה גם להבלטה של הבקבוק. והכי חשוב בצילום הזה מבחינתי זה שימוש בעדשה בעלת אורך מוקד גדול יותר ... כאן הריצפה נופלת הילדות נראות כאילו עומדות במדרון שחור ... והילד נראה גדול ביחס אליהן.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;908708:
תמונה מצויינת, שמביעה סיפור (הגיל...) ולא סתם העמדה כפויה, תאורה מקסימה שמצליחה להפריד את הבגדים הכהים מהרקע השחור חלק, החיתוך של הילד מימין מוסיף, אולי כדאי היה לחתוך יותר, למסגר איתו מימין, שלא ישאר ריווח בעורף וככה גם החלק בעורף המואר ביחס לשאר התמונה לא ימשוך את העין. תאורה אחורית ותוספת לילדה מאחור היתה מועילה גם להבלטה של הבקבוק. והכי חשוב בצילום הזה מבחינתי זה שימוש בעדשה בעלת אורך מוקד גדול יותר ... כאן הריצפה נופלת הילדות נראות כאילו עומדות במדרון שחור ... והילד נראה גדול ביחס אליהן.
בהצלחה

סליחה אם זו שאלת בורות - אתה יכול להסביר לי איך הבעיות שהעלת יכולות להיפטר ע"י אורך מוקד גדול יותר?

• הוסף לסימניות
רעיון יפה ותמונה מתוקה
גם לי קצת מפריע שהתמונה כהה- ז"א התאורה בסדר אך הכל כהה בה גם הרקע וגם הבגדים
תאורה אחורית היתה מקפיצה אותה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;908902:
סליחה אם זו שאלת בורות - אתה יכול להסביר לי איך הבעיות שהעלת יכולות להיפטר ע"י אורך מוקד גדול יותר?
עדשה רחבה גורמת לעיוות, כמו שנראה בתמונה פה, שגם הריצפה מתעוותת, הילד גדל, והרגליים של הילדה מתארכות ... לעומת זאת עדשה ארוכה תתן פופורציות נכונות, הריצפה תיהיה ישרה.... לצילום בסטודיו צריך עדשת טלה (מעל 50 מ"מ).

• הוסף לסימניות
משהו מפריע לי בהעמדה.... יש איזה עיוות מסויים
הרעיון והצבעים יפים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;909215:
אפשר לשאול מאיפה הווסט של הפשושות האלו
ממש מתוק

תודה.
אלו אחייניות שלי והווסטים הם מ H&M.

• הוסף לסימניות
לפעמים תמונה לא קלה להבנה שדורשת התבוננות מעמיקה תורמת להעצמת התחושה
אבל זה לא המקרה כאן, בתמונת סטודיו מעין זו העין מחפשת רק 'נחת', בלי רמזים נסתרים..
יש כאן שכבות של אובייקטים, עומק מיותר ודינמיקה לא קלה לזיהוי.

טכנית - דרושה תאורה אחורית להפרדה מהרקע, הקפדה על תאורה שמכסה היטב את האובייקטים הנדרשים, תיקון קל לגוון היה מוסיף, וכמובן - אורך מוקד גדול יותר לשינוי הפרספקטיבה.

אבל כל הכבוד על הנסיון לעשות משהו שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;909194:
חחחחח

תרגישי בנוח :)

נתחיל ממה שיפה:) - הבגדים יפיפיים.

מה פחות?
הצילום מספר סיפור מאד ארוך בלחש.
(מכירות מהכיתה/הגן את זו שמספרת ארוך בשקט בשקט וכל הבנות מתחילות להתנענע על הכסא...)

יש פעילות בין הילדים - אך כצופים אנחנו לא שותפים לה,
גב הילד תופס משקל רב בפריים ללא סיבה,
הכוסות הבקבוק והמזיגה נבלעים ברקע - אם לא היה כתוב "לחיים" כלל לא היו שמים לב.
ואין קשר עין, חיוך, לא בין הילדים אלינו ולא מספיק בינם לבין עצמם.

מה אפשר לעשות להבא?

להכניס בפריים את הילדים כולם מלפנים.
לדאוג שהכוסות יהיו מול הרקע, או שהילדים יהיו בלבוש בהיר.
כל זמן שהכוסות יהיו קרובים לילדים הם פחות יבלטו.

כללית זו פוזה קשה מאד לביום עם ילדים,
המקסימום לדעתי זה 2 ילדים ולא לתפוס אותם גוף מלא כך שלעצם המזיגה ונוכחות הכוסות יהיה יותר משקל בפריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה