• הוסף לסימניות
תודה לכם
שמחה שאהבתם:)

• הוסף לסימניות
לאה תמונה משגעת!! התאורה והעיבוד חלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;2250599:
חוץ מהקולה דיאט הכל מושלם.
(הייתי שמה מיץ פרי כלשהו)

נחמי עם כאלו פולקעס דוקא מתאים הדיאט :D

לאה גדלה הבחורה.
משגעת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;2250892:
נחמי עם כאלו פולקעס דוקא מתאים הדיאט :D

לאה גדלה הבחורה.
משגעת!

חחחחחח רותי
באמת גדלה הבחורה {היא לא שלי}

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה קוביצק;2250896:
חחחחחח רותי
באמת גדלה הבחורה {היא לא שלי}

יואו נכון שלך כבר עם גרביונים בת 3+
טוב אבל כמעט חצי שלך.. ;):p
הם ממש דומות.

• הוסף לסימניות
חני כל מילה.
היה לי בדיוק עכשיו איזה ילד מתוק ושובב. מלא מרץ, פשוט התחלתי לשיר על עצמי 'לשבת לקום לשבת לקום'... כל דבר איך שסדרתי לו והעמדתי או שמתי איך שאני הולכת לצלם הילד זז מפרק וכו.
נראה לי זה דבר שרק מי שהתנסה יודע ומבין כמה זה קשה לתפוס את הרגע המושלם.

ולאה תמונה משגעת! צבעים יפים.

• הוסף לסימניות
לאה-חמוד ביותר
אהבתי ת'התאורה, העיבוד, בעצם הכל....

• הוסף לסימניות
לאה. זה מושלם.
ההילה שם מהצד - משהו מיוחד!
והחיוך שלה מתוק כ"כ ...
עזבי דייאט..העיקר הבריאות:)

• הוסף לסימניות
תודה לכם זיסי ורוחי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה