לחם באופה-לחם מקמח מלא

• הוסף לסימניות
בתאבון ולבריאות!

קבצים מצורפים

• DSC_0244_414x600.png
    KB 375.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה:)
אם את חותכת את הצלחת אז רק בצד אחד
וגם מציק שהתמונה לא מיושרת לפי קו השולחן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1156696:
יפה:)
אם את חותכת את הצלחת אז רק בצד אחד
וגם מציק שהתמונה לא מיושרת לפי קו השולחן

אם איישר את הקו, הסלסלה תראה עקומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1156740:
אם איישר את הקו, הסלסלה תראה עקומה.

בעיני את צודקת, מצטרפת לויזואלי לענין הצלחת.

• הוסף לסימניות
נראה טוב!

• הוסף לסימניות
יפה. קפיצת מדרגה שושיה.

זוית הצילום נמוכה מדי. כך שנושא התמונה נהיה הקרום של פרוסת הלחם, במקום כל החגיגה שעל גבי הפרוסה.
סלסלת הלחם תופסת חלק גדול מדי בפריים, דבר שיצר קומפוזציה עמוסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1156916:
יפה. קפיצת מדרגה שושיה.

זוית הצילום נמוכה מדי. כך שנושא התמונה נהיה הקרום של פרוסת הלחם, במקום כל החגיגה שעל גבי הפרוסה.
סלסלת הלחם תופסת חלק גדול מדי בפריים, דבר שיצר קומפוזציה עמוסה.

תודה אחינועם!!!
זה בדיוק בדיוק מה שהלקוח ביקש!!!
הוא ביקש שהקרום יהיה מודגש כי הפרוסה לא היתה מהממת, ושכמובן תהיה איזו שהיא הדגשה על הלחם שבסלסילה אומנם לא בפוקוס, אבל שיהיה גם.

• הוסף לסימניות
ההערה היא לגופה של תמונה..

אם כל הכבוד ללקוח, לעניות דעתי את אמורה להחליט גם על זה.
הרי בסוף כשהלקוח יפיץ את החומר שצילמת, הוא לא יציין שבחירת זוויות הצילום הם שלו.

• הוסף לסימניות
דווקא אני אהבתי את זווית הצילום, הקשה הקריספי הזה לגמרי עורר לי את התיאבון וזה התחבר מצויין לסלסלה מאחורה (שבאמת תופסת מידי מקום)
התאורה והצבעים מעולים!
שושיה החלפת עדשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1156949:
ההערה היא לגופה של תמונה..

אם כל הכבוד ללקוח, לעניות דעתי את אמורה להחליט גם על זה.
הרי בסוף כשהלקוח יפיץ את החומר שצילמת, הוא לא יציין שבחירת זוויות הצילום הם שלו.

וכשאני אראה את התמונה הזו,ממש לא יעניין אותי אם הזוית היא ב45 מעלות מעל הלחם או 60 מעלות מעל הלחם.
רואים אותו דבר,וזה נראה נהדר... (חוץ מהגבינה הזו שאין לי מושג מה זה וזה נראה לי קצת כמו ביצה לא מטוגנת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1156966:
דווקא אני אהבתי את זווית הצילום, הקשה הקריספי הזה לגמרי עורר לי את התיאבון וזה התחבר מצויין לסלסלה מאחורה (שבאמת תופסת מידי מקום)
התאורה והצבעים מעולים!
שושיה החלפת עדשה?

הלוואי:eek:...

נכתב ע"י RacheliM;1156971:
וכשאני אראה את התמונה הזו,ממש לא יעניין אותי אם הזוית היא ב45 מעלות מעל הלחם או 60 מעלות מעל הלחם.
רואים אותו דבר,וזה נראה נהדר... (חוץ מהגבינה הזו שאין לי מושג מה זה וזה נראה לי קצת כמו ביצה לא מטוגנת...)

זה קוטג' עם שמן זית שולף על העגבניה ונתתי לו לנזול קצת על הפרוסה.

מה לעשות לא השגתי בצל ירוק...

• הוסף לסימניות
מגרה...

ממש בקטנה, אני הייתי מורידה בכלל את הסלסלה... התמונה עמוסה מידי..

• הוסף לסימניות
אני ממש שמחה שאת כולם זה מגרה, כי אותי זה לא גירה ולו רק בגלל שהקמח המלא גורם לי צרות, אז כמובן זה דוחה אותי...

לגבי הסלסילה של הלחם כבר ציינתי למעלה שזה מה שהלקוח ביקש, וציין שהוא יחתוך כמו שהוא ירצה,
אז מי שעומד לקרוא המודיע באנגלית, יקבל ד"ש....:D

• הוסף לסימניות
.

מה לעשות לא השגתי בצל ירוק...[/QUOTE]

הנה בצל ירוק...:):)

תמונה יפה ומגרה.

• הוסף לסימניות
נראה ממש מצוין

משהו מפריע לי בצבעים, יש נטיה מוגזמת לצהוב, לדעתי.

צרפתי נסיון לעריכת הצבע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;1157535:
משהו מפריע לי בצבעים, יש נטיה מוגזמת לצהוב, לדעתי.

צרפתי נסיון לעריכת הצבע

כחול מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1156971:
(חוץ מהגבינה הזו שאין לי מושג מה זה וזה נראה לי קצת כמו ביצה לא מטוגנת...)
בדיוק מהסיבה הזו המלצתי על זוית צילום גבוה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה