- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1156696:יפה
אם את חותכת את הצלחת אז רק בצד אחד
וגם מציק שהתמונה לא מיושרת לפי קו השולחן
נכתב ע"י שושיה;1156740:אם איישר את הקו, הסלסלה תראה עקומה.
נכתב ע"י אחינועם;1156916:יפה. קפיצת מדרגה שושיה.
זוית הצילום נמוכה מדי. כך שנושא התמונה נהיה הקרום של פרוסת הלחם, במקום כל החגיגה שעל גבי הפרוסה.
סלסלת הלחם תופסת חלק גדול מדי בפריים, דבר שיצר קומפוזציה עמוסה.
נכתב ע"י אחינועם;1156949:ההערה היא לגופה של תמונה..
אם כל הכבוד ללקוח, לעניות דעתי את אמורה להחליט גם על זה.
הרי בסוף כשהלקוח יפיץ את החומר שצילמת, הוא לא יציין שבחירת זוויות הצילום הם שלו.
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1156966:דווקא אני אהבתי את זווית הצילום, הקשה הקריספי הזה לגמרי עורר לי את התיאבון וזה התחבר מצויין לסלסלה מאחורה (שבאמת תופסת מידי מקום)
התאורה והצבעים מעולים!
שושיה החלפת עדשה?
נכתב ע"י RacheliM;1156971:וכשאני אראה את התמונה הזו,ממש לא יעניין אותי אם הזוית היא ב45 מעלות מעל הלחם או 60 מעלות מעל הלחם.
רואים אותו דבר,וזה נראה נהדר... (חוץ מהגבינה הזו שאין לי מושג מה זה וזה נראה לי קצת כמו ביצה לא מטוגנת...)
נכתב ע"י chavi9;1157535:משהו מפריע לי בצבעים, יש נטיה מוגזמת לצהוב, לדעתי.
צרפתי נסיון לעריכת הצבע
בדיוק מהסיבה הזו המלצתי על זוית צילום גבוה יותר.נכתב ע"י RacheliM;1156971:(חוץ מהגבינה הזו שאין לי מושג מה זה וזה נראה לי קצת כמו ביצה לא מטוגנת...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים