דרוש מידע לחם בצאת פסח

• הוסף לסימניות
גולשים יקרים!
לא יקרה כלום אם לא תאכלו עוד יום נוסף לחם וכדו', מה גם שבריאותית זה לא בריא כלל.
והסיבה, תחשבו קצת איפה היה הבצק במהלך החג, וכן, תחשבו גם על סטריליות, ועל המהירות שבה נאפה הבצק, לא הייתי ממליץ, ואת האמת, לי זה לא מרגיש כ"כ אפוי....[ולכן משתדל לא לאכול מאפה שעשוי ממש אחרי פסח.] נסו, מאמין שתודו לי ע"כ...

• הוסף לסימניות
גולשים יקרים!
לא יקרה כלום אם לא תאכלו עוד יום נוסף לחם וכדו', מה גם שבריאותית זה לא בריא כלל.
והסיבה, תחשבו קצת איפה היה הבצק במהלך החג, וכן, תחשבו גם על סטריליות, ועל המהירות שבה נאפה הבצק, לא הייתי ממליץ, ואת האמת, לי זה לא מרגיש כ"כ אפוי....[ולכן משתדל לא לאכול מאפה שעשוי ממש אחרי פסח.] נסו, מאמין שתודו לי ע"כ...
נראה לי שזה גם כשר לפסח כי זה ודאי לא הספיק להחמיץ;)

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש לחמניות בהודיה בחזון דוד

• הוסף לסימניות
גולשים יקרים!
"בל תוסיף" :sneaky:

• הוסף לסימניות
משוה יודע איפה יש בירושלים?
אנג'ל אבל הם רק מחממים לחמניות
הם אופים 100 אחוז לפני החג ועכשיו רק מחממים, למי שמתאים לו.
וכמו שאמרו מאפית מתתיהו עוד פתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה