- הוסף לסימניות
היכן ניתן להשיג לחם כוסמין בקרית ספר?
תודה רבה!
תודה רבה!
נכתב ע"י מי;771593:מתכון ללחם כוסמין
כמות: 3 ככרות קטנים
זמן הכנה: 10 דק'
זמן התפחה + אפייה: כשעתיים
הרכיבים:
3/4 קילו קמח כוסמין
2 כפות שמרים יבשים
ביצה
1/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כף מלח
1 1/2 כוסות מים.
אופן ההכנה:
לערבב היטב את הקמח והשמרים, להוסיף את הנוזלים ולערבב.
להוסיף את המלח בסוף, וללוש היטב.
לחלק ל-3 תבניות ח"פ, להניח להתפחה כשעה וחצי, ולאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה נאה.
טעים - טעים - טעים !!!
מי דיבר איתךנכתב ע"י pr;771603:מה גודל התבניות?
ותודה על המתכון!
עולם התבלינים והטבע - רח' אבני נזר, נדמה לי 26. מפרסמים בקווים.נכתב ע"י אלחנן אריאל;771610:תודה רבה מאוד!
איזה פירוט, ואיזו מהירות!
1. היכן מקום כבודו של עולם התבלינים והטבע?
2. היכן קונים קמח כוסמין.![]()
נכתב ע"י אלחנן אריאל;771615:מתפיחים רק פעם אחת, אחר סידור הככרות בתבניות?
העיסה יוצאת נוזלית? או שאפשר לעשות מזה לחמניות קטנות?
אני אופה חלות כוסמין מאותו המתכון שאני אופה חלות מקמח לבן, ויוצא מצויין,נכתב ע"י mig;774868:משהו יודע איך קמח כוסמין מתנהג ביחס לקמח לבן?
ואם שייך/רוצים להמיר בעוגות תופין ושמרים את הקמח הלבן בקמח כוסמין - צריך להוריד נוזלים/ להוסיף נוזלים?
נכתב ע"י לו יצוייר;774872:אבל אני לא קונדיטורית- אז את לא חייבת לסמוך עלי, יש לי נסיון של 6 שנים בלבד באפיה בקמח כוסמין...
נכתב ע"י pr;774957:מי - העיסה יצאה נוקשה כפלסטלינה, למרות שהוספתי עוד ועוד מים,
המידות נכונות?
כי אני רואה שכתבת שהעיסה יוצאת נוזלית.
נכתב ע"י pr;774957:מי - העיסה יצאה נוקשה כפלסטלינה, למרות שהוספתי עוד ועוד מים,
המידות נכונות?
כי אני רואה שכתבת שהעיסה יוצאת נוזלית.
נכתב ע"י pr;775100:יצא על הפנים, בלי עין רעה בכלל. ):
ויצא נוקשה כמו פלסטלינה יומיים לאחר לישתה (זה לפני האפייה)
וכאבנים ריחניות משהו לאחר האפייה.
אציל את כבודי ואספר שכשאני אופה חלות רגילות זה יוצא לא רגיל לכיוון ההפוך (:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים