אפשר, אפשר- גם בשתי תבניותולאפות יחד על טורבו.ווואווו נראה מדהים וקליל להכנה!!!
אפשר לשים ב2 תבניות חד'פ ענקיות?
ולאפות את שתיהם ביחד?
ואם אני עושה עם קמח כוסמין 80% צריכה לשנות משהו?
ורוחי, שתדעי שכשאני רואה מתכונים שלך, אני יודעת שזה בטוח יצליח!! תודה רבה !!!
חזרתי לעדכן !אפשר, אפשר- גם בשתי תבניותולאפות יחד על טורבו.
כוסמין אותו דבר אולי עוד קצת מים.
תהני.
שמרין יבשים 2 כפות לקילו.משתמשת בשמרים טריים כמה גרם זה?
אשמח לתשובה מהירה תודה.
שמחה שעדכנת!!חזרתי לעדכן !
עשיתי ב2 תבניות על טורבו
עם כוסמין 80% הוספתי עוד כוס של מים
הבעיה שלי שהתחלתי לערבב לפני המים, אבל בסוף זה הסתדר.
פשוט מעדןן!!!
תודה רבה רבה !!!!
רוחי היקרה!אנחנו קוראים לזה לחם תלוש, כי אפשר לתלוש, בפועל אני חותכת אותו למלבנים יפים....
- מעלה לכן מתכון של לחם מקסים, טעים, וקליל להכנה.
זה בעצם כמו פיתה ענקית, מתובלת, ומשדרגת כל ארוחה.
מדהים!!@רוחי בלבוחי תודה על המתכון הוא פשוט מושלם
הכנתי היום ולא היה לי זמן להתקשקש עם תוספות אז פשוט מרחתי על הבצק פסטו קנוי.... יצא ליגה!!! ובמקסימום רבע שעה עבודה...צפה בקובץ המצורף 2014258צפה בקובץ המצורף 2014257
איפה את קונה פסטו קנוי?@רוחי בלבוחי תודה על המתכון הוא פשוט מושלם
הכנתי היום ולא היה לי זמן להתקשקש עם תוספות אז פשוט מרחתי על הבצק פסטו קנוי.... יצא ליגה!!! ובמקסימום רבע שעה עבודה...צפה בקובץ המצורף 2014258צפה בקובץ המצורף 2014257
זה נמצא המקררים של הרבה סופרים.איפה את קונה פסטו קנוי?
אני לא מתכוונת לבזליקוםזה נמצא המקררים של הרבה סופרים.
זה מגיע גם במשנת יוסף מידיי פעם.
יש גם חנויות כמו חסדי יהודה או חנויות אחרות של ירקות שמביאים את זה במקרר ליד הירק עלים, זה נמצא ליד השום הכתוש והאריסה.
גם אני חייבת לך תודה.מדהים!!
בדיוק לזה התכוונתי למוכן, לכי תבדקי ותיראי.אני לא מתכוונת לבזליקום
אני רוצה לקנות שיהי כבר מוכן כמו ממרח
תודה על המשוב, שמחה ממש!!גם אני חייבת לך תודה.
הכנתי שלשום בערב, לקח לי שניה וחצי,
ואפילו המפונקים הסכימו לאכול!
כאלו מתכונים אני אוהבת..
לוקח מהר, כלום עבודה, ולא מתפשל![]()
טוב שאת אומרתבדיוק לזה התכוונתי למוכן, לכי תבדקי ותיראי.
נראה ככהאיפה את קונה פסטו קנוי?
יוצא מצוין במיניקיצ'ן.אם אני רוצה לעשות בקוטר של 32 במיני קטשן, לכמה להוריד את הכמות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים