מאפים לחם נתלש- מתאים למוצאי הצום וגם לארוחת ערב משודרגת.

• הוסף לסימניות
עשיתי, יצא מאוד טעים!
תודה רבה!
אבל לא יצא אורירי כמו בתמונות שהעלת,
מה עושה את זה כ"כ אורירי? סוג הקמח (עשיתי עם כוסמין)?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לא יודעת מה בחברות אחרות.
אבל מי שתקציף קמח עם הקנווד שלה, שלא תתפלא שאח"כ (כעבור כמה חודשים טובים) הוא לא מקציף לה את הביצים.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אבל מי שתקציף קמח עם הקנווד שלה, שלא תתפלא שאח"כ (כעבור כמה חודשים טובים) הוא לא מקציף לה את הביצים.
יש לי קנווד וזה לא יוצר בעיה בהקצפות אחרות, היות וזה רב נוזלים על מיעוט קמח.
הבעיה היא בעיסה סמיכה יותר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בן כמה הקנווד שלך?
בן 15 בלע''ר ה' ישמור אותו בבריאות איתנה!!
כמה זמן את עושה דברים כאלו?
לא מחשבת , אבל לא חודש, כמה שנים לפחות.
(פעם אחת קניתי מקצפים חדשים- רק את החלק של ההקצפה)

את האמת אני לא עוזה את זה על בסיס יומי אלא פה ושם.

• הוסף לסימניות
בן 15 בלע''ר ה' ישמור אותו בבריאות איתנה!!
ונאמר אמן!!!
כמו שאמרתי
(פעם אחת קניתי מקצפים חדשים- רק את החלק של ההקצפה)
סתם מענין, כמה עלה?
אולי שווה האוריריות הזו בשביל פעם בכמה זמן לחדש...

• הוסף לסימניות
ונאמר אמן!!!

כמו שאמרתי

סתם מענין, כמה עלה?
אולי שווה האוריריות הזו בשביל פעם בכמה זמן לחדש...
אפשר גם לקנות אחד שמיועד רק לביצים ושני שמיועד לשאר השימושים שרוצים.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מענין,לאמא שלי יש שנים קנווד ניראה לי איזה 25 שנה ואין שום בעיה עם ההקצפה עובד מעולה

• הוסף לסימניות
מענין,לאמא שלי יש שנים קנווד ניראה לי איזה 25 שנה ואין שום בעיה עם ההקצפה עובד מעולה
השאלה היא האם היא מקציפה בלילה שמכילה קמח.

אצל אמא שלי שהוא עובד בצורה תעשייתית, בתור בחורה היינו צריכים כל כמה שנים להחליף את המקצפים.
עד שקיבלנו את הטיפ להקפיד לא להשתמש כלל עם קמח, מאוד קריטי למשל לעוגות טורט, אני מחליפה לK.
ונהיה שקט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@רוחי בלבוחי אפשר לשפוך את בלילה לשני תבניות אלומיניום עגולות גבוהות , אני רוצה שיצא משולשים גבוהים ואווריריים זה נראה לך יצא טוב ?

• הוסף לסימניות
@רוחי בלבוחי אפשר לשפוך את בלילה לשני תבניות אלומיניום עגולות גבוהות , אני רוצה שיצא משולשים גבוהים ואווריריים זה נראה לך יצא טוב ?
לכאורה מעולה (לא ניסיתי בגובה)
אבל תבדקי היטב שזה נאפה כראוי.
ושימי את התבניות אלומניום (חד פעמיות) על תבנית תנור רגילה

מקפיצה לאחרי הצום למי שאין לה כל כך כח להשקיע - זמן קצר בלי הרבה מאמץ ותוצאה משתלמת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה