• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
(עבר עיבוד בפוטו)

קבצים מצורפים

• BREAD01 copy.jpg
    KB 522.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
איזה יופי אני מזהה את המאפייה :)
ממש ממש יפה.

בקטנה יש שם צל מוזר על הלחם עצמו.

• הוסף לסימניות
יפה ומגרה
באיזה מנוע רינדרת את זה?

• הוסף לסימניות
בלנדר מנוע רינדור (מצלמה :)) סייקלס

• הוסף לסימניות
נחזיר את זה לצילום.

ממש יפה ומגרה!!

ממש נראה אמיתי!!
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
יפה.
אם פרסמת את זה פה, כנראה אתה רוצה ביקורת בעין של צלם.
דבר ראשון מה שתפס אותי זה חוסר ההגיון בתאורה, התאורה באה מאחור ומשמאל לכן לא הגיוני שהיא עלתה על החלק הקדמי של הכיכר הקדמי בסמוך למקום הפריסה.
ועוד כמה ההערות, הכיכר הקדמי נראה מרחף, יש לו משמאל בסוף החלק השרוף הילה, והחיתוך של התמונה צפוף.
נראה לי שהיה כדאי להתרחק וגם ולמקם את הכיכר הימני שמאחור יותר רחוק.
גם אפקט של רפלקטור קרוב מימין מול מקור האור היה מוסיף.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה
לגבי התאורה הלחם עשוי מחומר אורגני שהאור עובר דרכו ולכן יש שם "זליגה" של אור

• הוסף לסימניות
מריח "לחם" אני אוהבת את הריח הזה,זה מחזיר אותי לילדות כשלא היה לחם פרוס,רק פה זה נראה לחם שעמד קצת בשמש והתייבש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה קבלה;1118648:
תודה רבה
לגבי התאורה הלחם עשוי מחומר אורגני שהאור עובר דרכו ולכן יש שם "זליגה" של אור
בתאוריה אולי זה נכון אך לא במציאות.

• הוסף לסימניות
הלחם לא שקוף.. כך שהאור לא יכול לעבור דרכו.
הרקע מאד לא מתאים ללחם.
ניסית לעשות כאן צילום אווירה בשילוב עם פקשוט וזה יצא ממש לא טוב.
אם רצית אוירה - למה רקע לבן? למה לא משהו שקשור ללחם, או לפחות נותן תחושה יותר בייתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1118867:
הרקע מאד לא מתאים ללחם.
אם רצית אוירה - למה רקע לבן? למה לא משהו שקשור ללחם, או לפחות נותן תחושה יותר בייתית.
לא הבנתי למה זה מפריע כל כך
לא צריך לעבוד בשבלוניות כזאת, הוא רצה לחם ברקע היי טקי, וזה מה שהוא עשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1118867:
הרקע מאד לא מתאים ללחם.

תודה על התגובות

לגבי הלחם הוא לא שקוף אבל האור עובר דרכו זה דבר ידוע בעולם התלת וזה גם ככה במציאות יכול להיות שצריך לעבור במציאות פחות אור יתכן אבל התופעה הזאת ודאי קיימת

היה חשוב לי להציג את הלחם אני באמת ישמח לשמוע איך לשפר את אוירה על זה לא חשבתי חשבתי על הפיקוס ועל המיקום והזווית על התאורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה