לחמם את הבית בנרות?!

• הוסף לסימניות
כנראה. :)

• הוסף לסימניות
ממש לא בדיחה.
אני עיצבתי את המודעה הזו... (נחמד לראות)
והבן אדם הסביר לי איך זה עובד.
לא זוכרת בדיוק את כל הפרטים, יש בפנים איזושהי מתכת והיא מתחממת מהנרות ומקרינה החוצה חום.
משהו בסגנון....
הוא אמר לי שמשתמש בזה לבית שלו, שם אחד בכל חדר והבית שלו חם.
הוא היה נשמע מאד בטוח בעצמו.
לא זה לא היה נשמע מי יודע מה אבל מי שרוצה, שינסה.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שזו אש גלויה!
ובחורף - אם יש אש דולקת והחדר לא מאוורר, נוצר הגז CO בגלל הבעירה החלקית של האש - לגז הזה, שהוא מאוד מסוכן, אין ריח אין צבע ואין טעם - כלומר, אין אפשרות לדעת שהוא קיים אם לא מותקן בחדר גלאי CO - וכבר היו מקרי הרעלה טראגיים בעקבות תנורי נפט (שגם בהם יש אש) שדלקו בחדר לא מאוורר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1500436:
ממש לא בדיחה.
אני עיצבתי את המודעה הזו... (נחמד לראות)
והבן אדם הסביר לי איך זה עובד.
לא זוכרת בדיוק את כל הפרטים, יש בפנים איזושהי מתכת והיא מתחממת מהנרות ומקרינה החוצה חום.
משהו בסגנון....
הוא אמר לי שמשתמש בזה לבית שלו, שם אחד בכל חדר והבית שלו חם.
הוא היה נשמע מאד בטוח בעצמו.
לא זה לא היה נשמע מי יודע מה אבל מי שרוצה, שינסה.

את רצינית?!
זו אש, פשוט אש חיה בחדר!
בחיים לא הייתי מנסה... נשמע מאד לא בטיחותי.

• הוסף לסימניות
הבהרה:
לא המלצתי על זה, חלילה
אני בעצמי הסתייגתי.
רק עדכנתי שזה אמיתי.
לטענה שזו אש גלויה, הוא טען לי ששמים את זה גבוה -
'ואיך את מדליקה נרות שבת' כך לדבריו. :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה