מאפים לחמניות אוריריות עם הרבה מים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכון ללחמניות אווריריות עם הרבה מים,
משהו שמערבבים עם כף ושופכים לתבנית.
ניסיתי כבר לחפש פה ולא מצאתי למרות שזכור לי שבעבר ראיתי.
אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש אשמח.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון שזה לכאורה לפוקאצ'ה כי זה מאוד נוזלי. אני שוטחת את זה בשתי תבניות תנור ואח"כ חותכת ל-8 ריבועים גדולים ומקפיאה. זה יוצא מעדן. אני מורחת מלמעלה שמן זית, תבלינים, פרוסות בצל סגול, עגבניה, זיתים, קוביות בטטה, זעתר. מה שתבחרי:
1 ק"ג קמח (אני מכינה עם קמח מלא 80% יוצא מעדן)
3/4 2 כפות שמרים (להתסיס קודם עם מים מה-5 כוסות +כפית סוכר)
1/2 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
5 כוסות מים חמימים
1/2 2 כפות מלח
לערבב. לשים בשתי תבניות תנור. לתת לזה לשבת 15 דק' ואז לשים מלעלה שמן זית ותוספות.
לאפות על 180 20-25 דק - עד שמזהיב.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון שזה לכאורה לפוקאצ'ה כי זה מאוד נוזלי. אני שוטחת את זה בשתי תבניות תנור ואח"כ חותכת ל-8 ריבועים גדולים ומקפיאה. זה יוצא מעדן. אני מורחת מלמעלה שמן זית, תבלינים, פרוסות בצל סגול, עגבניה, זיתים, קוביות בטטה, זעתר. מה שתבחרי:
1 ק"ג קמח (אני מכינה עם קמח מלא 80% יוצא מעדן)
3/4 2 כפות שמרים (להתסיס קודם עם מים מה-5 כוסות +כפית סוכר)
1/2 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
5 כוסות מים חמימים
1/2 2 כפות מלח
לערבב. לשים בשתי תבניות תנור. לתת לזה לשבת 15 דק' ואז לשים מלעלה שמן זית ותוספות.
לאפות על 180 20-25 דק - עד שמזהיב.
איזה סוג תבלינים מתאים לזה?

• הוסף לסימניות
זעתר, קצת מלח גס, שום.
זה מאוד תלוי מה את אוהבת.
פאם אחת עשיתי את זה לילדים עם רוטב פיצה ומלעלה גבינה צוהבה בתור פיצה מהירה. יצא מעדן. היה קצת קשה לשים למעלה את הרוטב פיצה והגבנ"צ.

• הוסף לסימניות
המתכון דומה. קצת הטביעו את זה בשמן זית.
שלי יוצא קצת יותר פוטוגני.
תנסי את אחד מהם ותראי.
אבל העיקרון דומה

• הוסף לסימניות
זה לחם עם מלא מים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה