למה לא מצליח לך בהעתק הדבק????כמובן תודה על המתכונים, גם אני הכנתי את הפשטידת בצל והיה טעעעעעעים!!!
יש למישהי מושג אחת ולתמיד איך מעתיקים את המתכונים לוורד ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי וכל פעם אני עושה בחיפוש וזה שורף זמן......
זה לא המתכון הנ"ל.
הנה המתכון, ל-25 לחמניות ביס.
1 חמאה רכה
1/3 כוס שמן
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 גביע גבינה לבנה 5%
כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
3.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כוס מים
שמים את כל הרכיבים בקערה. לשים ביד לבצק נעים ולא דביק.
מכדררים לכדורים קטנים.
מושחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום או זעתר.
180 מעלות, כ-20-25 דקות להשחמה נאה.
בתיאבון
אני הכנתי פעם לחמניות כאלו - והכל הלך לפח.קחו בחשבון- זה בעיה הילכתית רצינית לעשות לחמניות חלביות בצורה הרגילה של כל הלחמניות.
כל מתכון חלבי ללחמניות צריך לעשות בצורה שונה מהרגיל- לסימן הכר שזה לחמניות חלביות.
ממה שקראתי לאחרונה- אם כבר עשית את הלחמניות בצורה הרגילה- זה שאלה רצינית אם זה כשר (!!!) ומצריך שאלת רב.
בתאבון!
נראה ממש טעים!
חד פעמי. כתבתי כבר המון פעמים בעבר.אני לא מבינה איך לכולם יצא כ"כ טוב ורק לי לא,
יצא לי משהו דחוס ושומני שיותר דומה לעוגיות,
השתמשתי בקמח מלא 70% , חוץ מזה, הכל לפי המתכון
אולי תעזרי לי להבין איפה טעיתי ?
את משתמשת בכוסות ח"פ או כוסות של 240 מ"ל?
הלחמניות הרגילות הן קשר או אצבע כך שאין לי בעיה עם עגולות. וכל אחת תשנה לפי מה שהיא צריכה על פי ההלכה.קחו בחשבון- זה בעיה הילכתית רצינית לעשות לחמניות חלביות בצורה הרגילה של כל הלחמניות.
כל מתכון חלבי ללחמניות צריך לעשות בצורה שונה מהרגיל- לסימן הכר שזה לחמניות חלביות.
ממה שקראתי לאחרונה- אם כבר עשית את הלחמניות בצורה הרגילה- זה שאלה רצינית אם זה כשר (!!!) ומצריך שאלת רב.
בתאבון!
נראה ממש טעים!
בעלי אמר שכן כי למרות שאין בזה מים יש בזה גבינה שמכילה מים. אבל אני לא לקוחת אחריות לאחרים.יצא מגניב!
זה המוציא?
בטחינה לא נוזלית מדי- אפשר.אפשר להחליף את חמאת הבטנים בטחינה?
חחחלמה אין בזה מים? יש גם יש!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים