לחנות דפוס בבית שמש דרוש מחשב עם מכונת זמן

• הוסף לסימניות
שלום

לחנות דפוס בבית שמש, שנותן בין היתר מענה לאילו שאינם מחזיקים בביתם מחשב ואינטרנט
שירות של: מייל, מסמכים מאתרים רלוונטיים אחרים
עד כה הקופאי היה צריך לפתוח מיילים לאנשים וזה היה בזבוז זמן ואנרגיה,

כעת רוצים להביא לחנות מחשב שיחובר לזה מכונה עם כסף שמשלשלים כסף לקופה תוך הגבלה של זמן כמו במזגנים בבתי כנסת

האם יש מישהו שמתמצא בזה ומוכן לבוא ולהתקין גם מחשב וגם מכונה, ומה המחיר לכך
כמו"כ - איך זה עובד? אם נגמר הזמן המחשב נכבה?

מודה לכם מאוד

• הוסף לסימניות
ניתן לעשות שכשמסתיים הזמן, זה יעשה ריסטרט למחשב + ינתק את החשמל של המסך.

זה קצת מורכב, אבל היה לי מישהו שהתקין לי את זה פעם, ואין כעת את הפרטים שלו.
אולי אני אנסה לברר

• הוסף לסימניות
למה ריסטרט? מספיק לחבר את המכונה למסך.

• הוסף לסימניות
אנחנו הקמנו מערכת כזאת בירושלים עם 25 מחשבים על תשתית מסוננת של אתרוג, המערכת מבוססת על תוכנה מיוחדת לניהול משתמשים, זמן גלישה ומחשבים. אתה יכול לבקר ב"שמש שירותי משרד" ברחוב זוננפלד ולראות מקרוב את המערכת, המערכת נותנת פתרון מעולה ומצילה ב"ה הרבה אנשים מלהכניס מחשב הביתה.

פתרון כמו שאתה רוצה מבוסס על מטבעות אין ולא חושב שיהיה כלכלי לפתח מוצר כזה, מינימום הקמה של מערך כמו בירושלים זה 5 עמדות, אם אתה רוצה עמדה אחת אני יכול לתת לך פתרון מבוסס תוכנה עם כרטיסים משולמים מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם עימוד;1294495:
ניתן לעשות שכשמסתיים הזמן, זה יעשה ריסטרט למחשב + ינתק את החשמל של המסך.

זה קצת מורכב, אבל היה לי מישהו שהתקין לי את זה פעם, ואין כעת את הפרטים שלו.
אולי אני אנסה לברר

לא רעיון טוב, מנסיון שלי רוב המשתמשים באים לבדוק מיילים שזו פעולה של 3 דקות ולפעמים גם פחות, אם כל 3 דקות תעשה ריסטרט ותנתק את החשמל מהמסך הציוד שם לא יחזיק הרבה זמן מעמד.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מכונה כמו במזגנים בדיוק שינתק את החשמל מהמסך.
ולהודיע ללקוחות שבתום הזמן המסך מתכבה, והתוכנות נשארים פתוחים.

יש בירושלים ליד ישיבת מיר חנות שזה עובד ככה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1294700:

ואם המשתמש לא עשה התנתקות מהמייל? תביא את בעל הבית שיפתח לו את החשמל שוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1294720:

המכשיר מצפצף שתי דקות לפני שזה מתנתק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1294700:

לזה אני מתכוון,
האם אתם מכירים מישהו שיכול להתקין מכשיר כזה? בבית שמש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;1294798:
לזה אני מתכוון,
האם אתם מכירים מישהו שיכול להתקין מכשיר כזה? בבית שמש.

תשאל בשטיבלאך שליד הבית שלך, בטח הגבאי ידע איפה מי התקין לו את זה.

ונ"ל שראיתי באחד מבתי הכנסת שם שכתוב מספר טלפון, אוכל לבדוק זאת רק מחר כשאגיע לשחרית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1294720:

אז המשתמש הבא יתפוס שהוא מרגל איראני.....
בחנות של המכשירי כתיבה ליד ישיבת מיר, זה עובד ככה, ואנשים יודעים שסוגרים את המייל... דקה לפני.
(הוא נותן 6 דקות ובדיקת מייל בדר"כ לא לוקח יותר מ 3-4 דק'... כמובן למישהו שאין לו מחשב באופן קבוע....:) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה