לחנים חדשים

• הוסף לסימניות
במהלך השנים צברתי מס' לחנים (הלחנה עצמית)
השאלה היא למי אני פונה אם אני רוצה למכור? איך אפשר לדעת למי מתאים הסגנון?
ושאלה אחרונה (לבנתיים....) האם יותר חכם להפיק לפחות שיר אחד באולפן, להפיץ- למשל פה........ ואז לחכות לתגובות ועל פיהם לפעול?
תודה מראש על התגובות

• הוסף לסימניות
אדרבא
תעלה לכאן את לחניך (גם בגירסה לא מקצועית)
ונשמח לחוות את דעתנו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ערמונים;2378282:
במהלך השנים צברתי מס' לחנים (הלחנה עצמית)
השאלה היא למי אני פונה אם אני רוצה למכור? איך אפשר לדעת למי מתאים הסגנון?
ושאלה אחרונה (לבנתיים....) האם יותר חכם להפיק לפחות שיר אחד באולפן, להפיץ- למשל פה........ ואז לחכות לתגובות ועל פיהם לפעול?
תודה מראש על התגובות

ערמונים אתה אלוף- גם מלחין בחסד עליון וגם קופירייטר.
תיזהר לא להחשף כאן לכל ההצקות. אתה מוכשר מאוד ואל תתיאש!

• הוסף לסימניות
לא חתמתי ותודה על האזהרה..............
וכן זה לא הכל יש לי גם פטנטים ועוד כמה ירקות, רק אין לי ענין לחשוף הכל (בפרט שמדובר בפטנטים... וגם לא פתחו אשכול מוגן בטחונית, ברגע זה עולה לי התמונה של נטפרי.......)
וגם שלא תחשבו שמדובר בדמיונות פשוט כנראה הגעתי בסוף התור וד' נתן לי את מה שנשאר.( אתם בטוח לא הייתם שם......... ז"א לפני.........)

• הוסף לסימניות
מה שבטוח הם היו ענבים ( השגיאה עם זיקה לאשכול.......)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה