לחסום נטסטיק למחשב מסויים בלבד

• הוסף לסימניות
שלום רב
אני מחזיק נטסטיק עם סים פרוץ אך משתמש דרך VPN המותקן במחשב ברשת מסוננת ברצוני להתקין חסימה על הנטסטיק עצמו עם קוד או משהו אחר שלא יתחבר לשום מחשב אחר מלבד מה שהגדרתי
למישהו יש פיתרון למצב הנוכחי

• הוסף לסימניות
במידה והנטסטיק תומך בכך,
תגדיר שהוא לא יתחבר אוטומטית בחיבור למחשב, אלא שיצטרכו בכל פעם ללחוץ על "connect"
כמו"כ תגדיר סיסמא שאינה ברירת מחדל לממשק ההגדרות

• הוסף לסימניות
יש טריק פשוט

בטל את ה DHCP בסטיק
תקע לו IP מוזר , במקום 192.168.8.1 שיהיה 192.168.83.47 לדוג' ואז מי שא ידע את הפרטים האלו לא יוכל להגדיר ידנית בחיים (רק אם יעשה RESET...)

• הוסף לסימניות
יש טריק פשוט

בטל את ה DHCP בסטיק
תקע לו IP מוזר , במקום 192.168.8.1 שיהיה 192.168.83.47 לדוג' ואז מי שא ידע את הפרטים האלו לא יוכל להגדיר ידנית בחיים (רק אם יעשה RESET...)
תודה רבה,
אבל תוכל אולי לתת לי פירוט מדוייק איך לעשות זאת?
נשמע לי קצת טורקית...

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
נשמע לי קצת טורקית...
הייתי שמח , אבל אין בידי את הזמן לרדת לכאלה רזולוציות , יש כאן הרבה שישמחו לתת הדרכה מפורטת בתהליך .

• הוסף לסימניות
יש טריק פשוט

בטל את ה DHCP בסטיק

תודה רבה,
נשמע לי קצת טורקית...

קח תמונה של הנטסטיק שלי כדי להבין
‏‏לכידה להעלאה.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה