לחסומי אתרוג המאוכזבים מחיפוש בגוגל - יש פתרון!

• הוסף לסימניות
כידוע שחיפוש גוגל לחסומי אתרוג חוסם ומסנן מראש ממצאים שלא בהכרח בעייתיים.
כמו"כ אי אפשר כלל לחפש תמונות הגם שהם כשרות לחלוטין.

ישנו מנוע "חיפוש כשר" שיהודי יקר הכין, מנוע חיפוש מבוסס גוגל, שמאפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות, וכן מאפשר לחפש תמונות כשרות בלבד.
לא מזמן חיפשתי תמונה של החזו"א ומצאתי דרכו.
להלן הקישור - "חיפוש כשר"

• הוסף לסימניות
רעיון גאוני,
מאוד חסר לי חיפוש תמונות,
אבל! בכל התמונות אני רואה כביכול סימן שבור של תמונה חסרה....

• הוסף לסימניות
לנתיבים זה גם טוב
לבקש לפתוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1274913:
רעיון גאוני,
מאוד חסר לי חיפוש תמונות,
אבל! בכל התמונות אני רואה כביכול סימן שבור של תמונה חסרה....

יכול להיות שכל האתרים שהוא מצא בהם תמונות חסומים אצלך [איני יודעת - נתיב/אתרוג] ולכן הוא לא מסוגל להראות את התמונה.

• הוסף לסימניות
תשובת נתיב:
לקוח/ה נכבד/ה שלום רב,
http://search.yahadoot.com
האתר שביקשת לא אושר לחשבונך כיון שהוא מכיל תכנים אשר אינם הולמים את מדיניות החברה,
ואין אפשרות לאשר אותו בשום אופן.
בברכה,
צוות נתיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האמת;1275232:
תשובת נתיב:
לקוח/ה נכבד/ה שלום רב,
http://search.yahadoot.com
האתר שביקשת לא אושר לחשבונך כיון שהוא מכיל תכנים אשר אינם הולמים את מדיניות החברה,
ואין אפשרות לאשר אותו בשום אופן.
בברכה,
צוות נתיב

תשאל את מי שנכנס, אם יש שם בעיה.

• הוסף לסימניות
אני באתרוג והוא גם לא נותן לי להכנס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1274861:
כידוע שחיפוש גוגל לחסומי אתרוג חוסם ומסנן מראש ממצאים שלא בהכרח בעייתיים.
כמו"כ אי אפשר כלל לחפש תמונות הגם שהם כשרות לחלוטין.

ישנו מנוע "חיפוש כשר" שיהודי יקר הכין, מנוע חיפוש מבוסס גוגל, שמאפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות, וכן מאפשר לחפש תמונות כשרות בלבד.
לא מזמן חיפשתי תמונה של החזו"א ומצאתי דרכו.
להלן הקישור - "חיפוש כשר"

ניסיתי לחפש תמונות ולא מצאתי כלום כל הזמן הם כותבים החיפוש לא נימצא אולי אתם יודעים היכן הבעיה אני צריכה תמונות של רבנים ותמונות יהודיות, דחוף

• הוסף לסימניות
אני באתרוג עסקים

מסלול גרפיקאים ונתן לי לחפש תמונות..
זה ממש מצויין!! תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
נחמד,
ונורא מצחיק חיפשתי ברז
במקום להביא בתוצאות הראשונות את חמת, מדגל חנויות קרמיקה וכו'
האופציות הם פתיחת ברז מים חמים בשבת - אתר דין
פתיחת ברז עם נורות לדים...
פתח ברז ראשי וגרם נזילה לאחד השכנים... וכן הלאה

בקיצור זה לא סינון, אלא הפניה מגמתית לאתרים חרדיים וכשרים, פסקי דין וכו.

• הוסף לסימניות
:D והעיצוב... אהבתי את צבעי "גוגל"...

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש בנק פאגי
מצאתי הכל חוץ מאתר של בנק פאגי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה