לחצן ימני ו ctrl+g

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
משום מה יש לי בעיה עם הפקודה ctrl+g, שבמקום ליצור קבוצה, המחשב מצפצף ופותח את האינטרנט לחפש את הבעיה.
כנ"ל גם בפקודות של לחצן ימני (מה שמאוד מקשה עלי בעבודה בתוכנת מאיה-לחצן פפולרי ביותר)

אשמח לקבל עזרה מהמומחים שבינינו

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
איזה דפדפן נפתח?
יש לך תוכנת חיפוש במחשב?
הרבה תוכנות משתמשות בG כדי לחפש בגוגל שימי לב שאם יש לך תוכנת חיפוש שהיא לא הגדירה את הצרוף הזה לחיפוש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה המהירה!
נפתח לי הכרום: search in google.
יש לי תוכנת חיפוש עם L (שעד היום בכלל לא ידעתי מה אני עושה איתה)
איך אני מנתקת את הקשר הזה, זה מחרפן אותי כל פעם מחדש!!!!
האם גם הבעיה עם הלחצן הימני במקלדת קשור לזה?

ושוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מאמין שכניסה להגדרות של התוכנה שם תוכלי לבטל את הקיצור מקשים הזה או לשנות אותו, ואגב אם זאת תוכנה שאת לא משתמשת בה אז למה היא על המחשב?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, הטכנאי שם לי אותה כנראה כשקניתי את המחשב,(בלי לבקש)
תודה לך, אני אנסה לבדוק ואעדכן בהמשך.

• הוסף לסימניות
TREW, תודה רבה!
אכן זו הייתה הבעיה (שמשום מה עד עכשיו (כבר שנתיים+)לא עלה בדעתי לשאול עליה כאן)
הסרתי את התוכנה ושתי הבעיות הסתדרו!

תודה רבה רבה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה