כללי לחצנים באנדזיין

• הוסף לסימניות
שלום!
אני מייצא מסמך אנדזיין אנטרקטיבי עם לחצנים,
והנה שוד ושבר!
האקרובט לא מפעיל אותם!
(ובאפשרויות לחצן הוא מראה לי למשל-"הפעל פריט מהתוכן"
וכאשר אני עושה "עריכה"
אין שום פרט!)

משהו יודע פשר הדבר?
(אני עובד בעברית אם זה משנה, והלחצנים והסמניות בעברית)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בהגדרות הייצוא בקטגורייה כללי יש תיבת סימון משהו אלמנטים אינטראקטיביים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;573730:
בהגדרות הייצוא בקטגורייה כללי יש תיבת סימון משהו אלמנטים אינטראקטיביים.

תודה!
סמנתי הכל.
מופיע הכל וגם באקרובט מסומן כלחצן.
ומשום מה כלום לא עובד...

העלתי דוגמה.
כעת אני עורך מחדש את ההודעה כי גלתי משהו עוד יותר מוזר.
הקובץ המצורף, באקרובט 8 ורידר 9 לא עובד. ואילו ברידר X חלק מהכפתורים עובד וחלק לא.

קבצים מצורפים

• מנהר דוגמא.pdf
    1.3 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
מעניין, אצלי עובד מצויין, אם כי אקרובט שואל לפני כל ביצוע פעולה.

• הוסף לסימניות
סליחה, לא התייחסתי לקובץ שלך אלא לנסיון שלי.
בשלך עובד מצויין (ללא שאקרובט שואל).

• הוסף לסימניות
מעניין.
תנסה לשנות את שם הקובץ לאנגלית ואז תייצא. ותעדכן אם זה עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה