דרוש מידע לחשוב כמו מיליונר

• הוסף לסימניות
קראתי ספר העונה לשם 'לחשוב כמו מיליונר' שכתבו בחור בשם ט. הארב אקר (T.Harv Eker) ומה לומר?! זה כנראה הספר בנושאי שפע הצלחה והתעשרות שדיבר אלי יותר מכל ספר אחר, המחבר נותן להבין שההצלחה שלנו (בעזרתו יתברך כמובן) תלויה לחלוטין במידה בה אנו בנויים לקבל את השפע, וכל פעולותינו מתכווננים לפי כמה שאנחנו באמת בנויים לכך - עד כאן תמצית דבריו, בערך.

השאלה שלי היא כזו: עם כל הכבוד, לקרוא ספר זה נחמד, אבל לתרגל את זה בתכל'ס זה מה שבאמת משנה - האם מישהו מכיר קורס/קבוצה/מועדון או למצער מאמן טוב שממש הולך בכיוון הזה?! כי אני מרגיש שאני חייב להתאמן על זה - אני רק מחפש איזה פלטפורמה נכונה לזה.

אשמח לשמוע אם מישהו יודע.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה זה בדיוק 'לחשוב כמו מליונר', אבל כמה הערות:
א. לא צריך להתרגש מכל ספר שהוא ולקבל את דבריו כתורה מסיני, הדברים צריכים לעמוד במבחן המציאות.
ב. לגופן של דברים, לחיות כמו מיליונר בלי להיות מיליונר זה מתכון בטוח לפשיטת רגל, לסחרור של חובות, וכמובן שבצורה הזאת גם לא ישאר לך חסכונות לעת זקנה.
ג. מדבריך נראה שהדברים שכתובים בספר הם מיסטיים ולא רציונליים, א"כ אני לא מבין למה אתה מתרגש מאמונות של איזה בחור גוי, זה רעיון יפה שההצלחה תלויה במידה בה אנו בנויים לקבל את השפע אבל מהיכי תיתי? (וביותר, השאלה היא גם למה זה אמור לעבוד ככה)
ד. מסתבר שיש גם ספרים שכותבים את ההפך הגמור, נו אז תשתכנע?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה זה בדיוק 'לחשוב כמו מליונר', אבל כמה הערות:
א. לא צריך להתרגש מכל ספר שהוא ולקבל את דבריו כתורה מסיני, הדברים צריכים לעמוד במבחן המציאות.
ב. לגופן של דברים, לחיות כמו מיליונר בלי להיות מיליונר זה מתכון בטוח לפשיטת רגל, לסחרור של חובות, וכמובן שבצורה הזאת גם לא ישאר לך חסכונות לעת זקנה.
ג. מדבריך נראה שהדברים שכתובים בספר הם מיסטיים ולא רציונליים, א"כ אני לא מבין למה אתה מתרגש מאמונות של איזה בחור גוי, זה רעיון יפה שההצלחה תלויה במידה בה אנו בנויים לקבל את השפע אבל מהיכי תיתי? (וביותר, השאלה היא גם למה זה אמור לעבוד ככה)
ד. מסתבר שיש גם ספרים שכותבים את ההפך הגמור, נו אז תשתכנע?

אוקי, באמת שמומלץ לקרוא את הספר - הוא ממש לא מלמד לחיות כמו מיליונר בלי להיות כזה - זה גם ממש לא מדריך התעשרות - הרעיון המרכזי בספר זה שאדם מכוונן בעומק התודעה שלו לסכום מסויים אותו הוא "מוכן" להרוויח, וכל המעשים והפעולות שלו מתכווננים תת-הכרתית לכיוון הזה.

ספר מומלץ בחום - בלי שיהיה תורה מסיני..

• הוסף לסימניות
בהחלט ספר מעורר השראה,
ממליצה בחום - וכן, אם יש איזה קורס או סמינריון בשיטה הזו אני נרשמת מיד!

• הוסף לסימניות
בחיפוש גוגל מביא כמה מקומות שמוכרים אותו, (מסתמא רצית בחינם...) אבל יש שם גם כמה סרטונים שמסכמים את הספר ואת דרך העבודה על פיו, (אולי זה יעזור גם לאלה שפתחו את האשכול)

• הוסף לסימניות
בחיפוש גוגל מביא כמה מקומות שמוכרים אותו, (מסתמא רצית בחינם...) אבל יש שם גם כמה סרטונים שמסכמים את הספר ואת דרך העבודה על פיו, (אולי זה יעזור גם לאלה שפתחו את האשכול)
לא רציתי בחינם. רק דרך נטפרי לא מצאתי איפה לקנות.

• הוסף לסימניות
אליהו שירי עשה הרבה סדנאות על זה
כולל קורסים לאנשים שרוצים לאמן אנשים נוספים להתנהג בשיטה הזאת
יש לו גם סיפורי הצלחה לספר לכם על אנשים שנהיו עשירים בזכות זה

הוא גם משלב טכניקות לשלוט בתת מודע ובמחשבה כדי שזה יכנס באמת עמוק בפנים למחשבה של הבנאדם

לי אין נסיון איתו רק ככה הוא מספר.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שהוא משתמש בשיטה הזאת, לי דווקא יש ניסיון איתו והוא פשוט מדהים!!!

• הוסף לסימניות
תקשיבו לזה מפתח הפרנסה
הרעיון המרכזי בספר זה שאדם מכוונן בעומק התודעה שלו לסכום מסויים אותו הוא "מוכן" להרוויח, וכל המעשים והפעולות שלו מתכווננים תת-הכרתית לכיוון הזה.
זה על אותו רעיון רק בדרך של אמונה וביטחון מה שאומר שזה בטוח מצליח

• הוסף לסימניות
אני מכיר את התכנים שלו על פרנסה, הם ממש חזקים, רק לא ידעתי שזה גם מה שמדבר הספר המדובר,
וסתם ככה, זה כל השיטה של nlp לשנות את האמונות והתפיסות בתת מודע וממילא ישתנו הדברים במציאות (כמובן זה יהיה הרבה יותר חזק בשילוב מודלים מעשיים, מתחומים נוספים, וזה מה שעושים בקורס אצלו, וכמובן את עצם הטכניקה איך מחדירים אמונה חדשה מעצימה לתת מודע)

• הוסף לסימניות
קראתי ספר העונה לשם 'לחשוב כמו מיליונר' שכתבו בחור בשם ט. הארב אקר (T.Harv Eker) ומה לומר?! זה כנראה הספר בנושאי שפע הצלחה והתעשרות שדיבר אלי יותר מכל ספר אחר, המחבר נותן להבין שההצלחה שלנו (בעזרתו יתברך כמובן) תלויה לחלוטין במידה בה אנו בנויים לקבל את השפע, וכל פעולותינו מתכווננים לפי כמה שאנחנו באמת בנויים לכך - עד כאן תמצית דבריו, בערך.

השאלה שלי היא כזו: עם כל הכבוד, לקרוא ספר זה נחמד, אבל לתרגל את זה בתכל'ס זה מה שבאמת משנה - האם מישהו מכיר קורס/קבוצה/מועדון או למצער מאמן טוב שממש הולך בכיוון הזה?! כי אני מרגיש שאני חייב להתאמן על זה - אני רק מחפש איזה פלטפורמה נכונה לזה.

אשמח לשמוע אם מישהו יודע.
עדיין רלוונטי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה