דרוש מידע לטאות - יש חומר שמרחיק לטאות?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה שאסור להדביר בעלי חיים זה מחשש שציפורים וחתולים יאכלו אותם וימותו גם הם, ואז לא יהיה מי שינקה מהרחובות שלך את העכברים והחרקים.
היא חיה מוגנת מצד עצמה, כדי שלא תתמעט האוכלוסייה שלהן. אגב יש סוג של שממית שהיא זן פולש ומותר להרוג אותה (לא זוכר כרגע את השם)

• הוסף לסימניות
כדי שלא תתמעט האוכלוסייה שלהן.
כדיי שלא תתמעט ??? אולי בכל זאת קצת פחות... זה לא נראה כ"כ במצב הכחדה בלשון המעטה...
אגב יש סוג של שממית שהיא זן פולש ומותר להרוג אותה
מי שאל פה את מי מה מותר להרוג ומה אסור להרוג ?...:)
אני מברך את אותו מחליט עם הרבה לטאות...
סתם... אם זה יהודי אז גם לו לא מגיע לסבול.
אני רק מברך אותו שישקול שוב את החלטתו,
ואם הוא חושב שהלטאות במצב הכחדה ל"ע... הוא מוזמן אליי ולעוד הרבה בתים כפי שאתם רואים מהאשכול פה...

• הוסף לסימניות
היא חיה מוגנת מצד עצמה, כדי שלא תתמעט האוכלוסייה שלהן. אגב יש סוג של שממית שהיא זן פולש ומותר להרוג אותה (לא זוכר כרגע את השם)
לא דיברתי ספציפית על לטאה אלא באופן כללי. בדררות זה ככה.

• הוסף לסימניות
אתם מדברים על הדבר הלבן הזה שנמצא הרבה על גגות ועושה קולות כשהוא הולך?

גם לי יש אותם הרבה
לילה אחד בסוכות ישנתי בבית בגללם - גועל נפש

הבו הבו פתרונות!

• הוסף לסימניות
אתם מדברים על הדבר הלבן הזה שנמצא הרבה על גגות ועושה קולות כשהוא הולך?

גם לי יש אותם הרבה
לילה אחד בסוכות ישנתי בבית בגללם - גועל נפש

הבו הבו פתרונות!
השממיות האלה אוכלות חרקים, חבל להרוג אותם...

• הוסף לסימניות
השממיות האלה אוכלות חרקים, חבל להרוג אותם...
יותר חבל על האנשים שמפחדים ובורחים מהבית בזמן שיש לטאות באזור (כמוני.........)

אגב, לפי מה ששמעתי אין שום פתרון ללטאות.
הדבר היחיד שעוזר זה לרסס מסיר שומנים ואז הם לא מתקרבות בכלל לאזור או שאפשר לרסס עליהם ואז הם הולכות לגמריי

• הוסף לסימניות
יותר חבל על האנשים שמפחדים ובורחים מהבית בזמן שיש לטאות באזור (כמוני.........)

אגב, לפי מה ששמעתי אין שום פתרון ללטאות.
הדבר היחיד שעוזר זה לרסס מסיר שומנים ואז הם לא מתקרבות בכלל לאזור או שאפשר לרסס עליהם ואז הם הולכות לגמריי
דווקא הרעיון עם הדבק נשמע לי לא רע בכלל

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שלחרקים כבר נברא ה K300 וללטאות עדיין לא מצאתי מה נברא...
נחשים.

לפני כמה שנים היה לי בחצר נחש, הזמנתי לוכד נחשים ועד שהגיע הנחש חמק לפינה נסתרת,
הלוכד ניסה ללכוד לטאה בשביל לפתות את הנחש לצאת מהמחבוא.
הניסיון נכשל.
הלטאה, ברגע שנוגעים לה בזנב היא משילה אותו וממשיכה לברוח ואתה נשאר עם זנב מתקשקש ביד.
זה לא כזה פשוט ללכוד לטאות. אא"כ הן נכנסות בטעות למלכודת דבק של עכברים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה