מנסיון ארוך איתםאיזה חומר יכול להרחיק אותם ? ריסוס רגיל מרחיק אותם ?
זהו שגם אני שמתי פעם אחת דף צהוב עם דבק (מהטמבור) ונדבק ב"ה לטאה גדולה,מנסיון ארוך איתם
הריסוסים רק מסממים אותם הם נעשים איטיים, ואז ניתן לשלוח להם כטב"מ ולחסל אותם
אני בתקופה האחרונה תפסתי והשמדתי שלשה מהם באופן הזה:
הנחתי במסלול ריצה שלהם דף צהוב עם דבק, אחת תוך דקות נתפסה, האחרת כמה שעות, והשלישית לאחר שבוע.
אממממה, שבדרך גם נתפסה לי על זה ציפור, זה היה ממש רחמנות לשחרר אותה משם![]()
למה הציפור לא עפה עם הלטאה ביחד?זהו שגם אני שמתי פעם אחת דף צהוב עם דבק (מהטמבור) ונדבק ב"ה לטאה גדולה,
אלא שאז נדבק לי ציפור על זה והיה לי סבל נורא ואיום הייתי צריך לחפש ברחוב בחור הצעתי לו כסף וכו'...
מאז חבל לי מאוד אבל אני כבר לא מסוגל לשים את זה ?
מה אתה עשית? שחררת את הציפור בידיים?
מה אתה מציע לי כיום לעשות?
אני ממש מתפלא שהם כ"כ הרבה מגיעים אליי, כי אני גר בקומה חמישית (אחרונה),
אין לי את כל האפשרויות של איטום וכו' יש לי מרפסת פתוחה...
תודה רבה.
היא לא יכולה לעוף כמובן במן שהיא נדבקת היטב על הדף...למה הציפור לא עפה עם הלטאה ביחד?
זה יכול להיות 1+1 מוצלח
אצלכם בשמחות...עוקבת...
אגב זה סימן לברכה ומזל טוב זה לא אני אמרתי....
אנחנו גם סובלים מזה....אצלכם בשמחות...
סתם סתם...
התכוונתי לומר שאני רוצה ברכה בבית אבל בסימנים טובים יותר,
אגב יש מקור מוסמך ?
בקוראן...אצלכם בשמחות...
סתם סתם...
התכוונתי לומר שאני רוצה ברכה בבית אבל בסימנים טובים יותר,
אגב יש מקור מוסמך ?
תגידו, לפי מה אתם מחלקים את הרחמנות שלכם?זהו שגם אני שמתי פעם אחת דף צהוב עם דבק (מהטמבור) ונדבק ב"ה לטאה גדולה,
אלא שאז נדבק לי ציפור על זה והיה לי סבל נורא ואיום הייתי צריך לחפש ברחוב בחור הצעתי לו כסף וכו'...
מאז חבל לי מאוד אבל אני כבר לא מסוגל לשים את זה ?
מה אתה עשית? שחררת את הציפור בידיים?
מה אתה מציע לי כיום לעשות?
אני ממש מתפלא שהם כ"כ הרבה מגיעים אליי, כי אני גר בקומה חמישית (אחרונה),
אין לי את כל האפשרויות של איטום וכו' יש לי מרפסת פתוחה...
תודה רבה.
ציפור זה לא מטרד.תגידו, לפי מה אתם מחלקים את הרחמנות שלכם?
על הציפור אתם מרחמים ועל הלטאה לא?
אז סיכמנו שכל מי שמסתובב לך בין רגליים אפשר להדביק אותו למוות?ציפור זה לא מטרד.
ציפור (באופן כללי) לא נכנס לך בבית מתחת לארונות וקופץ לך בין הרגליים.
כשיש לך עכבר וכדו' בבית אתה גם תגי 'רחמנות' ?
נראה לי שהבנת.
חיה שמזיקה ומרתיעה אותך ואת ילדיך או אשתך אז לכאורה מותר להרוג,אז סיכמנו שכל מי שמסתובב לך בין רגליים אפשר להדביק אותו למוות?
קיי 300 הורג את הלטאות הקטנות, אולם לטאה היא בעל חי מוגן ואסור להדביר אותה
לא, כי היא אוכלת חרקים וטובה להדברה.בדרך כלל זה שאסור להדביר בעלי חיים זה מחשש שציפורים וחתולים יאכלו אותם וימותו גם הם, ואז לא יהיה מי שינקה מהרחובות שלך את העכברים והחרקים.
ואוו כמה אני שואל את עצמי את השאלה... בא לי גם לשלוח משאית...לא יודע מי חוקק את החוק הזה בא לי לשלוח ליד ביתו משאית עם לטאות.....
סליחה, אבל בורות.בדרך כלל זה שאסור להדביר בעלי חיים זה מחשש שציפורים וחתולים יאכלו אותם וימותו גם הם, ואז לא יהיה מי שינקה מהרחובות שלך את העכברים והחרקים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים