מידע שימושי לטובת הכלל: קורס שוק ההון מסובסד (באמת!) שסוף סוף עשה לי סדר

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל לא מהממליצים, אבל הרגשתי חובה לשתף במשהו שנתקלתי בו לאחרונה ופשוט שינה לי את המבט על כל הנושא של ניהול הכסף המשפחתי.

כמו הרבה מכם, תמיד שמעתי על "שוק ההון", "מדדים" וכו', וזה תמיד היה נשמע לי כמו סינית או גרוע מכך – כמו הימורים. ניסיתי לקרוא פה ושם, אבל הכל היה או מסובך מדי או יקר בטירוף (קורסים של 5,000 ש"ח ומעלה).

לאחרונה הגעתי למיזם שנקרא "קרן החסד לכלכלה נבונה". הם הוציאו קורס דיגיטלי (ספר וסדרת שיעורים) בשם "נתיבות השפע" של אחד בשם יוסף ברכה.מה ששיכנע אותי
  • אין כאן הבטחות להתעשרות: זה קורס לימודי נטו. הם מלמדים איך השוק עובד, איך קונים מדדים ואיך נמנעים מעמלות ששוחקות לנו את הכסף.
  • שקיפות: לפני ששילמתי שקל, ביקשתי מהם את הפרק הראשון ואת הסילבוס. הם שלחו לי הכל בצורה מסודרת ומקצועית
  • המחיר: קורס 'עוקץ' בדרך כלל מנסה להוציא ממך אלפי שקלים. כאן מדובר במיזם חברתי מסובסד ב-399 ש"ח, שזה סכום זעום בטח בשביל כזה דבר

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה