כללי לטיזר

• הוסף לסימניות
היה כתוב 350 ש"ח.
אני רואה שזה מחוק כאן

• הוסף לסימניות
מדהים! מאיפה התמונות? הן יפהפיות. והפרסומת הסופית-משהו!

• הוסף לסימניות
מהמם!
סוף סוף מתנה שימושית אני כבר הזמנתי!
ממליצה לכולם! קניתי ביחד עם אחיותי לאימי וכשהתחלקנו בסכום זה יצא ממש זול!
תצליחו!

• הוסף לסימניות
וואו תשמעו יש הרבה מה ללמוד מנמשים בטיזר המדליק הזה. הו אענק. על אף שהמודעה האחרונה היתה צריכה קצת הרבה שיפוצים ושינויים בגדול זה ממש יפה. מקווה שילך לכן.
הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
זה באמת פיצוץ ושאפו לנמשים!
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
חבר'ה אני חייבת לשתף אתכם בהזמנה שביצעתי. אם אני אתיחס לתכל'ס אני ממליצה בחום להתאגד כמה גיסות או אחיות ולקנות לחמות או לאימא יוצא מדהים איכות גבוהה ומחיר יוצא ממש לא יקר.
שווה לנסות. או רעיון נוסף שאני עשיתי הזמנתי ערכה וחילקתי אותה הווי אומר את הסינר תזכה לקבל אמא שלי שתח'י ואת הספר מתכונים אני נותנת לחמותי שתח'י ואת הכפפה אני משאירה לידי העמלות שעות רבות במקלדת... שלפחות באפיה יהיה לי נח.
אז עשו כמוני תהנו את ההורים ותהנו גם אתם.

• הוסף לסימניות
אז אני יותר חכמה ממך ,דני יקרה, והזמנתי מנמשים 2 כפפות וכך יש לי ספר מתכונים וכפפה לחמותי ולאמי סינר וכפפה והיא נתנה לי גם (בתוספת של 15 ש"ח) עוד אריזה יוקרתית כך שיש לי 2 מתנות מעוצבות מהודרות ויפהפיות לאימי ולחמותי ולכל אחת יצא לי בקושי 170 ש"ח
מומלץ!

• הוסף לסימניות
לדעתי לא היה כדאי להכניס את המחיר במודעה. שאם נותנים את המתנה למישהו שנתקל במודעה - לא כדאי שידע את המחיר (למרות שזה מחיר מאד מרשים.. :) )

• הוסף לסימניות
רצינו למנוע מאות טלפונים מיותרים.
והשיקול הזה עלה על הבעיה שהצבת, שגם היא נכונה.
(ולא נורא..שיעריכו..זה באמת שווה ;))

• הוסף לסימניות
ממיתארח?

זוכרים את הממיתבשל?
אח שלו הגיע - ובגדול!
ממיתארח - מתנה מוצלחת במיוחד לחגים...חכו חכו...:D
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• טיזר 1-01.jpg
    KB 204.6 · צפיות: 25
  • טיזר 2-01.jpg
    KB 204.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
וואו!מה הפעם?

זה נראה מעניין ...

נמשים, את מפתיע בכל חג מחדש!
תצליחי !
אני כבר מסוקרנת...

• הוסף לסימניות
מסקרן... מגרה... מושך...
רק הייתי ממליצה לך להרחיק קצת את הפרצוף השני בשרשרת...
הוא לא נעים, הקירבה הזו.

• הוסף לסימניות
ללקק תאצבעות! מה הפעם?
מדהים מכל כיוון!

• הוסף לסימניות
נחכה להברקה...

בינתיים הלולאות חיבות שיפוץ רציני אולי הבלטה בחור תעזור

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחחלומיייייייי!!!! מכל כיוון שאפשר להסתכל.
רעיון פצצה.
תמשיכי לעשות חיל!!!! הרבה הצלחות...!!!
נמשים, את באמת מפתיעה אותנו כל פעם עם הרעיונות היצירתיים שלך..! עלי והצליחי. מורידה את הכובע בפניך....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה