מידע שימושי לטסים בימים האחרונים - מנסיון בלבד!

• הוסף לסימניות
האם בבדיקה של הטפסים בנתב"ג בודקים גם את שעת בדיקת הקורונה שנעשתה?
באתר כתוב שהבדיקה צריכה להיות 72 שעות מההמראה והבדיקה שלי עומדת לפוג 3 שעות לפני ההמראה (בצ'קאין)
נראה לכם שאני צריך לעשות בדיקה נוספת?? או שהם לא עומדים עם סטופר?
חשוב לי מאוד לדעת!

• הוסף לסימניות
האם בבדיקה של הטפסים בנתב"ג בודקים גם את שעת בדיקת הקורונה שנעשתה?
באתר כתוב שהבדיקה צריכה להיות 72 שעות מההמראה והבדיקה שלי עומדת לפוג 3 שעות לפני ההמראה (בצ'קאין)
נראה לכם שאני צריך לעשות בדיקה נוספת?? או שהם לא עומדים עם סטופר?
חשוב לי מאוד לדעת!
א. לא תמיד בודקים לעומק, אבל זה בהחלט הימור.
ב. מצד שני כשטסתי (לפני שבוע) היה אחד מהטיסה שלא מצא בדיוק את התוצאת בדיקה וביקשו ממנו שיביא תו ירוק (למרות שמדינת היעד דרשה דווקא בדיקת קורונה)...
ג. בכניסה למדינת היעד קיבלו גם תשובת בדיקה בעברית...
ד. ביציאה התעקשו לקבל תוצאת בדיקה מה72 שעות האחרונות והתחילו לחשב באצבעות ימים ושעות, עד שהוצאתי את הכרטיס הלוך שהראה שאני לא הייתי שם יותר מ72 שעות.
ה. למסקנה, רוב הסיכויים שלא יכבידו במיוחד אם יש תו ירוק, אבל בהחלט זה הימור.

• הוסף לסימניות
א. לא תמיד בודקים לעומק, אבל זה בהחלט הימור.
ב. מצד שני כשטסתי (לפני שבוע) היה אחד מהטיסה שלא מצא בדיוק את התוצאת בדיקה וביקשו ממנו שיביא תו ירוק (למרות שמדינת היעד דרשה דווקא בדיקת קורונה)...
ג. בכניסה למדינת היעד קיבלו גם תשובת בדיקה בעברית...
ד. ביציאה התעקשו לקבל תוצאת בדיקה מה72 שעות האחרונות והתחילו לחשב באצבעות ימים ושעות, עד שהוצאתי את הכרטיס הלוך שהראה שאני לא הייתי שם יותר מ72 שעות.
ה. למסקנה, רוב הסיכויים שלא יכבידו במיוחד אם יש תו ירוק, אבל בהחלט זה הימור.
מצטרף מנסיון לתשובה הזאת.

• הוסף לסימניות
לנו בדקו בנתבג בצ'ק אין. אחר כך לא ביקשו שום דבר.
במדינת היעד כלום. אפילו לא להוריד מסכות לבדוק התאמה לדרכון.
אני חושבת שכתוב מפורש 72 לפני שעת ההמראה.

בכל מקרה,
אנחנו עשינו בדיקה איטית בנתב״ג. זול ממש, בלי תור, שירות מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה