לטעום את השמחה ...

• הוסף לסימניות
להזכירכם בשמחות
שיווק קינוחים ברמה הלהיט של השמחות
עכשיו שעונת השמחות חמה זה הזמן להזמין
שבתות חתן אופרוף ימי הולדת שבע ברכות בר מצווה ועוד
קינוחים ברמה שלא הכרתםבמחיר שלא האמנתם
הכל פרווה בטעם חלבי
טעמים לדוגמה(רוב העוגות על בסיס כמו מוס העוגות שרואים במלונות היוקרתיים)
אוכמניות,ריבת חלב,מוס שוקולד,אגוזי,רוזמרין ועוד פלטות 60 מנות ואישיות
לברורים והזמנות:0527668709 בשמחות

• הוסף לסימניות
הסבה מקצועית?

• הוסף לסימניות
לא
יחצנות חרדית ופרסום ;)

• הוסף לסימניות
ומי משלם על זה?
נראה לי שיש מקום לבאנרים למעלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;405792:
ומי משלם על זה?
נראה לי שיש מקום לבאנרים למעלה...
על מה אתה מחפש שישלמו
אני גרפיקאית ואשת שיווק ..ואני משווקת אך ורק דברים משתלמים וברמה גבוה כדאי מאד מאד לנסות כי לא תתאכזבו
בשמחות

• הוסף לסימניות
הקטגוריה איש את רעהו...
וזה באמת דבר שיכול לעזור מאד בשמחות שרוצים רמה ואין הרבה תקציב כמו רב הבני תורה לכן אנו משווקים רמה במחיר נמוך החלום של כל בעל שמחה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה