כללי ליבורנא טעמים

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו את הפונט ליבורנא טעמים רגיל? אני רוצה לדעת מדוע אני לא מצליחה להשתמש באות ל׳ שוכבת וכן בנ׳ הפוכה וכן איני מצליחה לנקש שבאה כבר דגושה הניקוד יוצא בצד אם אני משתמשת בש׳ רגילה ומנקדת ועושה לה דגש ומסמנת נקודה בצד ימין זה תקין

• הוסף לסימניות
[SUB]צריך לבקש מפונטביט ליוורנא בגרסת טעמים, זה עולה הרבה יותר יקר[/SUB]

• הוסף לסימניות
אני יודעת זהו בעצם הפונט שביקשתי והכל מתפקד כמו שצריך מלבד ה-נ׳ ההפוכה ה-ל׳ השוכבת רציתי לדעת אם יש למישהו מושג לגבי הפונט הזה באינדיזיין האם צריך לשנות משהו כדי שזה יתפקד כמו שצריך?
אני ניסיתי את הפונט על מק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;n4874098:
אני יודעת זהו בעצם הפונט שביקשתי והכל מתפקד כמו שצריך מלבד ה-נ׳ ההפוכה ה-ל׳ השוכבת רציתי לדעת אם יש למישהו מושג לגבי הפונט הזה באינדיזיין האם צריך לשנות משהו כדי שזה יתפקד כמו שצריך?
אני ניסיתי את הפונט על מק

צריך להגדיר בהגדרות פסקה באופן טייפ הגדרה שנקראת stylistic alternate
או אם יש לך תוכנה בעברית חלופה מסוגננת
על כל פנים אני מעלה קישור לצילום מסך בדרופבוקס
https://www.dropbox.com/preview/2ללא שם.png

• הוסף לסימניות
אתה ודאי מתכוון בהגדרות תו-character ולא בהגדרות פיסקה אני עשיתי את זה כבר קודם וכן בחרתי גם ב- justificitaon alternate שזה פתר לי את כל בעית המתרחבות וברגע וברגע שעשיתי את מה שאמרת זה פתר רק את בעית ה-ל׳ השוכבת אבל א״א לעשות ל׳ שוכבת מתרחבת וכן נ׳ הפוכה.

לגבי הצילום מסך לא ראיתי כי אין לי דרובוקס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;n4874172:
אתה ודאי מתכוון בהגדרות תו-character ולא בהגדרות פיסקה אני עשיתי את זה כבר קודם וכן בחרתי גם ב- justificitaon alternate שזה פתר לי את כל בעית המתרחבות וברגע וברגע שעשיתי את מה שאמרת זה פתר רק את בעית ה-ל׳ השוכבת אבל א״א לעשות ל׳ שוכבת מתרחבת וכן נ׳ הפוכה.

לגבי הצילום מסך לא ראיתי כי אין לי דרובוקס

לא אני לא מתכוון להגדרות תו, אני מתכוון להגדרות פסקה. וזה לא קשור לישור הפסקה, תפתחי הגדרות פסקה, תלכי לאופן טייפ, ושם יש הגדרה שנקראת stylistic alternate והיא תפתור את הבעיה, אני בדקתי את זה לפני שהגבתי, כמו כן מצ"ב צילום מסך לעיל, אם תרצי אשלח לך צילום מסך במייל

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות נ+<
ל+<+>

• הוסף לסימניות
הואיל ואני זה שפיתחתי את הפונט ליוורנא טעמים, הוא עובד כמו כל הגופנים שתומכים באופןטייפ כמו פונטייפ.
תורידי מהאתר של שלנו את חוברת ההדרכה
www.fontype.co.il
הורדות -> מדריכים וטפסים -> מדריך לתכונות האופן טייפ אקספרט

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה, האם אתה פיתחת גם את פונט ליבורנא טעמים משקל כבד?? אם כן על מה אתה ממליץ יותר? הכבד או הרגיל?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני נדחף, לדעתי יותר מומלץ משקל כבד, אבל תלוי לאיזה סוג עימוד, אם זה גושי טקסט גדולים מאוד אז עדיף משקל רגיל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, האמת היא שחשבתי תחילה ללכת על משקל כבד אבל משום מה שלחו לי את הפריזטנציה שלו וכל הליגוריתים (שם ה׳, היה הווה ויהיה, אדון הכל תקיף ובעל היכולת וכד׳) אינו תקין ולכן הם פונטביט הורידו מעצמם את המשקל הכבד כך שהוא קיים רק במשקל רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה