- הוסף לסימניות
ממש יפה
(רק שלבסי נולד בן)
ממש יפה
אופסממש יפה
(רק שלבסי נולד בן)
וואי ממש ככה המבט שלו עם הדין בעיניים! רק שהוא דיין ששם פראק ולא לבוש חסידיהנה יואל מציץ מהחלון אחרי שגיטי הגיעה הבייתה והדלת הייתה נעולה... גיטי נשארת בחוץ בגשם....
צפה בקובץ המצורף 1749706
וואו ככה זה נראה לי בול! רק לא יודעת משום מה דמיינתי את לייבי עם שיער כהה ודווקא את אלעזר ג'ינגי-בלונד
בול כמוניוואי ממש ככה המבט שלו עם הדין בעיניים! רק שהוא דיין ששם פראק ולא לבוש חסידי
וואו ככה זה נראה לי בול! רק לא יודעת משום מה דמיינתי את לייבי עם שיער כהה ודווקא את אלעזר ג'ינגי-בלונד
תוכלי לשלוח לי? נחסם לי..
גם ליתוכלי לשלוח לי? נחסם לי..
בסוף הספר 'כי ממנו' הוא נפגשתגידו אבריימי נשוי כבר?
ואלה כתוב עם מי?בסוף הספר 'כי ממנו' הוא נפגש
ובגב הספר החדש רשום שהוא נשוי
ואלה כתוב עם מי?
אחת בשם אודיהואלה כתוב עם מי?
איך הוא הכיר אותה?אחת בשם אודיה
כנראה דמות חדשה
עכשיו פתוח?זה יעני חסןם??
www.prog.co.il
אין לי מושגאיך הוא הכיר אותה?
כעע פסדר זה נפתח....עכשיו פתוח?
ואפשר לראות פה בתחילת האשכול
![]()
פנאי - שם אתה- ליבי קליין. זהירות - יהיו כאן ספויילרים!
רשמתי שביום ראשון שני זה בחנויות!!!! כן אבל אני ציפיתי כבר מחר לקנות אותו :) מקווה שאכן כךwww.prog.co.il
פליזז תעשו את יואלל
וואו בול
דמיינתי אותו עם שער בולנדי........צפה בקובץ המצורף 2212938
בחצר של סבתא שכטר בקורונה (לא ממש שומרים על ההנחיות
שימו לב לערסל של הערשי
חדי העין יבחינו ביואל
צפה בקובץ המצורף 2212939
יואל כועס על חוי שמכינה עוגה ליומולדת של אחותה לפני שבת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //