ליבי קליין|קראתן?

• פותח הנושא תא
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הספר האחרון - תזכירו לי את שמו - ממש לא חינוכי בעיני, לא מוסרי וכמובן שלא אמין. לא זכור לי שאי פעם התייעצו שם בדעת תורה...
טעות.
עוד לא גיבשתי דעה לגבי הספר.
יש בו המון טוב, והרבה מדי כאב וסבל.
אבל בעיות דתיות לא ראיתי - יש שם דעת תורה, ושאלות רב.
היו כאלו שהלינו על הקשר המושלם ותיאור סצינות זוגיות, בעיני לא ראיתי בהם כל רע.
ואני מוגדרת ושייכת למגזר היותר מחמיר ושמור שבעם.

• הוסף לסימניות
---

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פילפל, לא מדובר על תרחישים לא מציאותיים, יש מספיק מקרים אמיתיים לחלוטין בהם חולים בחרו להסתיר מחלה מהקרובים אליהם, ולא כל בן זוג של סכיזופרן ממהר להיפרד.
מכל מה שכתבת הפריע לי רק היחס הבולט לרעה של האישה לאמא שלה. מלבד כמה רמזים קלים לא מוזכר בשום מקום מה העוול הנורא שעשתה האם ועל מה ולמה מגיע לה יחס גרוע שמוצג בספר כמובן מאליו. אמא זה אמא גם כשיש סיבות לכעס, וכאן לא שמענו אפילו סיבה מרשימה...

• הוסף לסימניות
לא עקבתי מה רשמו לפיני,
יפים מאד, מרגשים מאד,
אהבתי את השלישיה הראשונה, הספר הרביעי מדי עצוב בעיני,
קשה מדי לקריאה, לא אהבתי, (כמובן שצורת הכתיבה מדהימה כמו תמיד, רק התוכן קשה לקריאה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה