התייעצות לידה אחרי קיסרי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מניסיון
ראשונה קיסרי מוזמן, אח"כ 3 רגילות בשערי צדק, (יש לציין ששניים היו פגים וכולם במשקלים פחות מ3 ק"ג). אח"כ קיסרי, ואחריו עוד 2 רגילות גם כן משקל נמוך מ3 קילו (בשערי צדק). כמובן הכל התפתח טיבעי ללא התערבות תרופתית.
כדאי מאד, לקחת תומכת או מילדת פרטית. וכן, בכל מעקב ההריון, ללכת לרופא/ה מומחה ולהתייעץ האם המצב אכן מתאים. והכי חשוב להתפלל ולקבל ברכה מגדול בישראל.
שכולן, תזכנה לשוב הביתה, בידיים מלאות אמא בריאה וילד בריא.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת להמליץ על בית חולים אסף הרופא ? למצב כזה ...לידה רגילה אחרי קיסרי..

• הוסף לסימניות
אחותי מאוד נלחצה מלידה כזו, היא לקחה מיילדת פרטית, (אני חושבת שהשם שלה גב חנה בורר ממודיעין)
וילדה בבית חולים שהיא מיילדת שם. ב''ה ילדה לידה טבעית, אבל לידה ארוכה וקשה.
המיילדת טענה שאם היא לא היית לוקחת אותה זה היה נגמר בניתוח.
באיזה בי"ח זה היה?

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי למה היה הקיסרי הראשון
לגבי ההמשך
וכן תלוי כמה זמן בין הלידה הראשונה לשניה
ובאיזה שבוע מגיעים ללידה שניה

• הוסף לסימניות
לניאדו אני יודעת שלא ממהרים לנתח.

• הוסף לסימניות
רק לניאדו. מכירה כמה שאחרי לידה ראשונה בקיסרי עברו שם לידות רגילות. עסקנים רפואיים שולחים רק לשם במקרים האלו.
תל השומר בכלל לא, הם עם היד על הסכין מאד בקלות.
אשמח לדעת איזה עסקנים שולחים ללניאדו,כי שאלתי את בני פישר ואמר רק רופא פרטי בהדסה עין כרם..

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי :לידה ראשונה- קיסרי לידה שניה- רגילה עם זרוז בשיבא
מאד בעדינות לקח יומיים תמימים אבל ב"ה עבר חלק.

• הוסף לסימניות
אני ילדתי לידה ראשונה בניתוח
ולידה שניה הלכתי למעיני הישועה וילדתי ב"ה לידה רגילה
היתי מאוד מרוצה מילדות מקסימות ממש יחס vip הכל רגוע גם שלא היה קצר

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע על בית חולים שמיר?אשמח לכל מידע..

• הוסף לסימניות
פעם בירושלים היה מומלץ אחרי קיסרי את ביקור חולים, עכשיו גם שערי צדק גם הדסה אחרי קיסרי מלחיצים ואם יש בעיה קטנה ממליצים ישר על ניתוח (מנסיון)
אני יודעת שאכן לניאדו מומלץ לאחרי קיסרי.
אגב זה גם תלוי מה הסיבה לקיסרי, מצוקה או עכוז?

• הוסף לסימניות
מומלץ מצד מי?
על חשבון מי לקחו סיכון?
על חשבון אלה שנמצאות עכשיו בגן עדן???
נס שהסנדלריה הזאת נסגרה!
כל מילה. אולי הייתי מסננת קצת איך שאני מתבטאת על בני אדם בכלל ועל יהודים בפרט, אבל....

• הוסף לסימניות
כל מילה. אולי הייתי מסננת קצת איך שאני מתבטאת על בני אדם בכלל ועל יהודים בפרט, אבל....
לא דיברתי על אף אחד רק על המקום שכבר נסגר ככה שנזק לא ייגרם להם
ואולי הבוטות הזאת תגרום למישהי לשקול יותר ברצינות את הסיכונים בללכת למקום שמאפשר יותר מדי

• הוסף לסימניות
ואולי הבוטות הזאת תגרום למישהי לשקול יותר ברצינות את הסיכונים בללכת למקום שמאפשר יותר מדי
לגמרי. כשאני המלצתי על בית חולים (לניאדו), זה כי אני יודעת שהם אמנם לוקחים סיכונים, אבל לא מידי.
ילדתי שם את הגדולה, לידה רגילה בזרוז, הגעתי כמה ימים לפני- התלבטו אם לתת זרוז, החליטו לשחרר ולתת לזה להתפתח לבד, למחרת חזרתי ואשפזו אותי עד הלידה. כמעט הגיע לניתוח. בלידה שניה הייתי בבית חולים שמכריז על עצמו כלא לוקח סיכונים. הייתי צריכה זרוז ולא יכולתי לקבל, התיעצתי עם מישהי מספר 1 בתחום טלפונית, היא המליצה לחכות באשפוז, אבל הם ניתחו באותו לילה.

• הוסף לסימניות
כל אחת שתעשה את השיקול שלה, מהנסיון שלי בתור אחת שעשתה קיסרי ואח"כ כמה לידות טבעיות הרבה פעמים סתם מלחיצים, אחרי הקיסרי הייתי בשערי צדק שממש הלחיצו אותי לעשות דחוף ניתוח ולא לחכות, באותו יום לקחתי פרטי יעוץ עם המנהל מחלקה בשערי צדק שאמר לי שאני יכולה לחכות עוד שבוע ולבוא שוב לבדיקה, ילדתי יומיים אח"כ לידה טבעית והסיבה שהלחיצו (חשש למשקל נמוך) התבררה ממש לא נכונה, בסופו של דבר כמובן אסור לקחת סתם סיכונים, אבל גם קיסרי כל החיים זה סיכון וסיוט.
אז אם מאיזושהי סיבה ממליצים על קיסרי חוזר לא חייב ישר להילחץ ממש כמו שמלחיצים והם מלחיצים מאוד, אלא להתיעץ עם האנשים הכי מומחים בתחום כי בסופו של דבר גם קיסרי זה לא בדיחה (הקיסרי אצלי לא עבר חלק בכלל הייתי מאושפזת כמה ימים עם סיכות שנפתחו, אז זה לא צחוק גם.)
שיהיה תמיד רק בידיים מלאות! ובבריאות איתנה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מהנסיון שלי בתור אחת שעשתה קיסרי ואח"כ כמה לידות טבעיות הרבה פעמים סתם מלחיצים,
למה סתם כי אצלך זה הצליח? ואצל האחרות שלא הצליח?
ההצלחה שלך היא לא ערובה לכלום!!
וכמו שכבר כתבתי אפילו שהצליח לי כמה פעמים הנה בפעם הרביעית זה נכשל.
וכפסע הייתי קרובה לאבד את הבת שלי או לקבל אותה עם פגיעה מוחית או לאבד את החיים שלי גם. למי שלא מבינה מה הכונה שהצלקת נפתחת ומעבר חופשי בין הרחם לחלל הבטן.
אני נזכרת בלידה הזו ואמרת לעצמי מטומטמת! למה נכנסת לשם איך לקחת את הסיכון? וזה כשהכל נגמר בסדר בחסד ה' עלינו. ואם לא? אילו חיים היו לי.
אין התראות!! כל מה שקורה ברחם בזמן הלידה חבוי על אף כל הטכנולגיות (והייתי מנוטרת מלא כולל אולטרסאונד בחדר לידה) וחלילה כשההתראה באה עלול להיות מאוחר מדי.
אז אני מבינה כל אחת ואכן תעשו את השיקולים וה' יעזור שתקבלו את ההחלטה הנכונה. אבל תכירו בסיכונים אל תזלזלו בהם ואל תעלימו אותן. הם קימים! ובודאי שאף אחת לא יכולה לתת המלצות ועידוד לזה בגלל שאצלה זה הצליח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.