לידה באיכילוב או במעייני הישועה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ממש מצער לשמוע פעם אחר פעם על כאלה שילדו בניתוח!!
זה נכתב בכזאת פשטות ומי כמוני יודעת כמה זה קשה..
מצטערת לומר לכן אבל מעייני הישועה הבעיה הגדולה שלהם זה שהם ממהרים לנתח בלידה ועל זה את חייבת להתעקש ולהפעיל הרבה לחץ שזה לא יקרה אני יודעת מבפנים שיש להם עניין בזה(על ניתוח הם מקבלים יותר מכפול מחיר!!) ומי שיש לה היסטוריה בניתוחים (לא מדברת על בעיות כאלה ואחרות) ורוצה להמשיך טבעי שלא תלך למעייני. קרובת משפחה שלי הלכה להדסה בשביל זה עם רופא פרטי אחרי ניתוח וב"ה עבר טבעי והיא שכחה מהניתוחים.. וברור שאם היא הייתה במעייני ישר היו מנתחים... ההמלצות למעייני הישועה זה בעיקר לאלה שהלידות שלה הם בדר"כ רגילות.
רק בשורות טובות!!
למה סתם לכתוב שטויות? יש דו"ח של משרד הבריאות על כמות ניתוחים יחסית למספר הלידות אז אפשר פשוט לראות את הנתונים. רמז- האחוזים הנמוכים בארץ.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ילדתי בתקופה האחרונה במעייני הישועה,
הילדה היתה בניתוח מתוכנן, היה חוויה אדירה!!
יש שם מתנדבות חרדיות בתוך חדרי הניתוח
מלווה אותי אישה שתומכת ומתפללת יחד איתי
אחר כך בשעת הניתוח עצמו נתנו לבעלי להיכנס ולהיות נוכח יחד איתי מאחורי הפרגוד.
גם באישפוז היה מקסים ב"ה
כמעט כל הנשים שם משלנו על שלל הגוונים והעדות
האחיות יודעות את הצרכים של אישה החרדית ומתייחסות נפלא ממש
הילדים שלי הגיעו לבקר, התינוק היה איתי בחדר אבל הרגשתי לא טוב, קראתי לאחות, היא לקחה את התינוק לתינוקיה ואת כל הילדים לסיבוב במחלקה. ככה יכולתי לנוח כמהדקות ולנקות את הראש והרעש שהקטנים שלי עשו.
גם בכל עזרה טכנית האחיות עושרות כאילו תפקידן לעזור לי להוריד גרביים כי היה קשה לי להתכופף ולהגיע לרגל.....
הכל היה ביחס של V.I.P
ממליצה לכל אחת להגיע לשם למטרות שמחה בעזרת ה'.

• הוסף לסימניות
ממש מצער לשמוע פעם אחר פעם על כאלה שילדו בניתוח!!
זה נכתב בכזאת פשטות ומי כמוני יודעת כמה זה קשה..
מצטערת לומר לכן אבל מעייני הישועה הבעיה הגדולה שלהם זה שהם ממהרים לנתח בלידה ועל זה את חייבת להתעקש ולהפעיל הרבה לחץ שזה לא יקרה אני יודעת מבפנים שיש להם עניין בזה(על ניתוח הם מקבלים יותר מכפול מחיר!!) ומי שיש לה היסטוריה בניתוחים (לא מדברת על בעיות כאלה ואחרות) ורוצה להמשיך טבעי שלא תלך למעייני. קרובת משפחה שלי הלכה להדסה בשביל זה עם רופא פרטי אחרי ניתוח וב"ה עבר טבעי והיא שכחה מהניתוחים.. וברור שאם היא הייתה במעייני ישר היו מנתחים... ההמלצות למעייני הישועה זה בעיקר לאלה שהלידות שלה הם בדר"כ רגילות.
רק בשורות טובות!!
כמה שטויות בהודעה אחת!
בית החולים היחיד שמאפשר לידה רגילה אחרי שני ניתוחים (בלי רופא פרטי) זה מעייני הישועה.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
יש שם מתנדבות חרדיות בתוך חדרי הניתוח
מלווה אותי אישה שתומכת ומתפללת יחד איתי
אכן, זו היתה חוויה אדירה!
וגם חוויה מתקנת מניתוחים קודמים שבהם החזיק אותי סניטר גבר.

חני

• הוסף לסימניות
למה סתם לכתוב שטויות? יש דו"ח של משרד הבריאות על כמות ניתוחים יחסית למספר הלידות אז אפשר פשוט לראות את הנתונים. רמז- האחוזים הנמוכים בארץ.
לא בעד מעייני ולא נגד. לא גרה באזור בכלל ולא מכירה.
אבל הסטטיסטיקה הזו לא אומרת הרבה, משום שנשים שיודעות מראש שהמקרה שלהן לא קלאסי, לא מגיעות על פי רוב למעייני אלא לבתי חולים שערוכים יותר להסתבכויות. מהצד שכנגד, בי"ח מסוים שבו מתבצעים סטטיסטית ניתוחים רבים מהרגיל, זה לא בהכרח משום שהם ממהרים לנתח אלא מפני שזה בי"ח מאד מקצועי ומגיעים לשם מראש כל המקרים הבעייתיים.

• הוסף לסימניות
אבל הסטטיסטיקה הזו לא אומרת הרבה, משום שנשים שיודעות מראש שהמקרה שלהן לא קלאסי, לא מגיעות על פי רוב למעייני אלא לבתי חולים שערוכים יותר להסתבכויות. מהצד שכנגד, בי"ח מסוים שבו מתבצעים סטטיסטית ניתוחים רבים מהרגיל, זה לא בהכרח משום שהם ממהרים לנתח אלא מפני שזה בי"ח מאד מקצועי ומגיעים לשם מראש כל המקרים הבעייתיים.
איך בעלי אומר - בקופ"ח הסטטיסטיקה של הניתוחים היא 0.

• הוסף לסימניות
גם מצטרפת לנהנות ממעייני הישועה. וכתבתי את זה גם בעבר.

ילדתי שם כמה פעמים כולל לידות לא שגרתיות, כולל זירוזים, הכל היה מעולה ומצוין, עבדו כמו שצריך, הצילו אותי מניתוח.

וזה עוד לפני האוירה, וזה שהמקום חרדי ואין צורך להסביר דברים בסיסיים (וניסיתי גם בבית חולים אחר, לא בלידות) החדרים המפנקים, האוכל המצוין והקרבה לבני המשפחה.

בקיצור רק דברים טובים יש לי להגיד עליהם.

• הוסף לסימניות
אם יש לך צורך במחלקת נשים לפני חדר לידה אל תלכי למעייני...

• הוסף לסימניות
אם יש לך צורך במחלקת נשים לפני חדר לידה אל תלכי למעייני...

ואני ממליצה להפך.
נהניתי מאד מהאווירה ומהשהות במחלקת הנשים של מעיני הישועה, וזאת על אף ולמרות שאיני חסידה של המקום. במצטבר, שהיתי שם המון, טרום שתי לידות.
בסופו של דבר ילדתי שם את כל לידותיי, החוויות שלי השתנו מלידה ללידה. דווקא כשילדתי מתוך כורח, בעיתוי חירומי, ובכלל הזמנתי לידה במקום אחר, נהניתי כמעט עד הגג.

• הוסף לסימניות
ואני ממליצה להפך.
נהניתי מאד מהאווירה ומהשהות במחלקת הנשים של מעיני הישועה, וזאת על אף ולמרות שאיני חסידה של המקום. במצטבר, שהיתי שם המון, טרום שתי לידות.
בסופו של דבר ילדתי שם את כל לידותיי, החוויות שלי השתנו מלידה ללידה. דווקא כשילדתי מתוך כורח, בעיתוי חירומי, ובכלל הזמנתי לידה במקום אחר, נהניתי כמעט עד הגג.

אני מדברת ממש לפני הלידה לא במשך ההריון
אם צריך זרוז או משהו בסגנון...
לנשים ש"נשמרות שם" מתנהגים נהדר.

• הוסף לסימניות
האם שייך ללדת בבית חולים אחד ולעבור לאישפוז בבי"ח אחר?

• הוסף לסימניות
הסטטיסטיקה של משרד הבריאות משקללת את ההריונות בסיכון (כלומר, סך ניתוחים אחרי הריונות תקינים)

• הוסף לסימניות

ילדתי ב"ה 7 לידות במעייני הישועה. והייתי מרוצה.

בכל הלידות ראיתי נשים חילוניות שמגיעות ללדת דווקא במעייני הישועה לאחר הסטוריה ניתוחית, כדי להימנע מניתוח, דווקא מפני שמעייני הישועה ידועים כנמנעים מניתוחים ככל האפשר.

וגם בחוויה האישית שלי באחת הלידות שלי, אחרי לידה נוראית של מליון שעות, העבירו אותי לחדר ניתוח, וכשהייתי בתוך חדר הניתוח, מוכנה לניתוח (וכבר התחננתי לניתוח) ביקש ממני הרופא לנסות פעם נוספת ואחרונה ואקום. וב"ה הצליח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה