לא מכירה את בילינסוןתודה!
אני פשוט לא מכירה את המקום ממטר, לכן אני כל כך חוששת,
הבנתי שחובה ביות מלא
ומצב הכשרות שם לא משהו
יש לך מידע איך אני יכולה להתכונן?
אבדוק את העניןפשוט תשאלי רב, אולי תגלי שאין שום בעיה עם האוכל![]()
את בטוחה?עוד מישהי מכירה מקרוב?
אם המקום נשמע כל כך פנטסטי,
למה אין כמעט נשים חרדיות שם?
למה נאלצת? בשביל שניידר? (הילד?)אני קרובה ללידה בעז"ה ולצערי נאלצת ללכת לביה"ח בלינסון,
למה נאלצת? בשביל שניידר? (הילד?)
ממש לא חובה ביות מלא.תודה!
אני פשוט לא מכירה את המקום ממטר, לכן אני כל כך חוששת,
הבנתי שחובה ביות מלא
ומצב הכשרות שם לא משהו
יש לך מידע איך אני יכולה להתכונן?
את בטוחה?
למה נאלצת? בשביל שניידר? (הילד?)
הם פרסמו רבות לאחרונה שעברו לחדרים פרטיים .
ונשמע שמשקיעים במחלקת יולדות .
בהצלחה רבה
תודה!!ממש לא חובה ביות מלא.
יש עכשיו חדרים פרטיים מהממים עבור אלו שרוצות ביות מלא ויש גם מחלקה נפרדת של אפס הפרדה
אבל בהחלט יכולה להיות גם בביות חלקי
אני יולדת שם את כל הלידות ותמיד חוזרת לשם שוב... המקצועיות... הצוות.... באמת שאין עליהם
מבחינת כשרות האוכל- ארוחת בוקר וערב רוב הדברים מגיעים סגורים... בצהריים יש מנות גלאט נחמדות
לא אגיד שהאוכל וואו. אבל למרות שלא תמיד הגעתי בגלל המקצועיות, אלא מתוך הרגל, אני לא מגיעה ללדת
בבית חולים בגלל אוכל. בשביל זה יש בית החלמה!!
גם זה שיש הרבה פחות עומס (למרות שלאחרונה נהיה עמוס יחסית למקום) זה ממש קונה אותי באופן אישי
כי חשוב לי שקט ורוגע ולא עומס במיון ובכל מקום ובמיוחד לא עומס בחדרים!!! קשה לי לחשוב על להיות עם עוד 2 או 3
נשים בחדר... שם במקסימום זה 2 וכאמור, לאחרונה יש חדרים פרטיים חדשים כך שזה בכלל שווה...
אם תרצי אוכל לעזור לך בפרטי יותר ולפרט לך יותר בשמחה
בהצלחה!
את לא מצליחה לשמוע כי הציבור שלהם ברובו לא חרדי... אבל מי שצריך מקצועיות מגיע לשם- חרדיםלא,
אבל כמעט לא מצליחה לשמוע על המקום הזה, ואני מנסה להבין למה
לא, הוא דווקא בסדר גמור
זו אני הבעייתית הפעם.
זה הדבר היחיד שאני שומעת כל הזמן, מפרסומות ושמועות
ואני מחפשת מישהי שילדה שם באמת לאחרונה ואני לא מוצאת...
אני אחרי בירורים, וזה אכן מה שהמליצו כולם פה אחד.תתקשרי להתייעץ עם הרב פירר או כל עסקן אחר ותשמעי מה יש להם להגיד על כך
גיסתי ילדה שם פעמיים בשנה וחצי האחרונות.אני אחרי בירורים, וזה אכן מה שהמליצו כולם פה אחד.
תודה לכולם בינתיים
וחג שמח!
אשמח לשמוע מה מיוחד בבלינסון, כמה שאני יודעת הוא נחשב לבי"ח בינוני.. השתנה משהו?לא, הוא דווקא בסדר גמור
זו אני הבעייתית הפעם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //