בית חולים לידה בבלינסון בחודשיים האחרונים

• הוסף לסימניות
אני ילדתי בבלינסון לפני שמונה חודשים בקיסרי. היו איתי בחדר תילאנדית ובעלה (שזה לא נעים בכלל!!!) הוא היה עם אשתו כל הזמן!!!
אין מצב לבקש קודם להיות עם יהודיה בחדר?

ואני לא יודעת למה, כשאני מדברת איתם הם מבטיחים כל פעם חדר פרטי,
בפועל אני רואה שזה ממש מש לא ככה,
מה ההסבר?

• הוסף לסימניות
כשאני הייתי היה עומס מטורף. הם מבטיחים חדר פרטי בתנאי שיש להם פנוי. חברה שלי ילדה שם וקבלה חדר פרטי בנס אבל אי אפשר לצפות זאת מראש.

• הוסף לסימניות
בלת״ק
כותבת בשקיפות מלאה
ילדתי בבלינסון לפני כשנה אחרי שהמליצו לי ללכת לשם בעקבות לידות עם סיכון מוגבר נהנתי מאוד מהיחס ומהמקצועיות של הצוות, אציין שהיתה לי מיילדת מדהימה בדיעבד גיליתי שהיא ערביה אבל היא היתה מקצועית מקסימה אנושית ולבבית (אגב יש שם גם מיילד)
יש מתאמת קשרי קהילה אדיבה היתה זמינה מהרגע שהיא ידעה שהגעתי עד שעזבתי באה, לשאול אם אני צריכה משהו ונתנה הרגשה טובה, הייתי במחלקת אפס הפרדה בחדר לבד (אסור לצאת עם התינוק בכלל המשטח של אפס הפרדה יש שומר בכניסה, אם רוצים לצאת האחות שומרת) רופאים ואחיות מקצוענים ואדיבים יש בצוות מגוון מגזרים (בדיקת שמיעה לתינוק עשתה מישהי עם חיגאב) לגבי אוכל אני לא יודעת לא ניסיתי את האוכל שלהם
הם משתדלים לעשות שיבוץ לחדר ע״פ מגזר (אפשר להעזר עם המתאמת ק״ק)
לסיכום היתה חוויה ממש טובה בע״ה אחזור לשם בלידות הבאות

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על בלינסון, מכאלו שילדו לאחרונה..

קורץ לי מאד החדרים הפרטיים.. מאד מפריע לי אחרי לידה לחלוק את החדר עם יולדת נוספת.
השאלה מה הסיכוי באמת לקבל שם חדר פרטי (באפס הפרדה)?

דבר שני - כמה יש שם הכלה ללידה טבעית?
אני מבינה שיש חדר לילדות טבעיות, אבל מנסיון בבתי חולים אחרים החדר כמעט תמיד תפוס. במיוחד שזה חדר אחד.
האם בחדרי לידה רגילים זורמים עם היולדת לגבי תנוחות בלידה עצמה וכו'?

עוד שאלה בנוגע לאפס הפרדה - האם יש שם אפס הפרדה מלא או שאת הבדיקות הראשונות מבצעים עם האבא?

ובכללי, כל מידע יעזור

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עוד רשמים ממי שילדה בבלינסון לאחרונה:

יחס הצוות
יחס מיילדת - באיזה סגנון מיילדות נתקלתם
זמינות מרדימים
מה הגישה שלהם לאפידורל (לא יודעת אם זה תלוי מילדת או בית חולים - אבל הרבה פעמים הייתי צריכה להאבק על אפידורל ולא תמיד קיבלתי :( )
פרטיות בחדרים
תנאי ביות מלא / תינוקיה

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על בלינסון, מכאלו שילדו לאחרונה..

קורץ לי מאד החדרים הפרטיים.. מאד מפריע לי אחרי לידה לחלוק את החדר עם יולדת נוספת.
השאלה מה הסיכוי באמת לקבל שם חדר פרטי (באפס הפרדה)?

דבר שני - כמה יש שם הכלה ללידה טבעית?
אני מבינה שיש חדר לילדות טבעיות, אבל מנסיון בבתי חולים אחרים החדר כמעט תמיד תפוס. במיוחד שזה חדר אחד.
האם בחדרי לידה רגילים זורמים עם היולדת לגבי תנוחות בלידה עצמה וכו'?

עוד שאלה בנוגע לאפס הפרדה - האם יש שם אפס הפרדה מלא או שאת הבדיקות הראשונות מבצעים עם האבא?

ובכללי, כל מידע יעזור
מישהי?

• הוסף לסימניות
תראי,כמעט בכל בית חולים יש ימים עמוסים יותרת שפתאום את יכולה לחכות סמן רב לאפידוראל.. אין יחס שונה לחרדיות... יש שם הרבה מבני דודנו זה כן.
אני לא הכי נהננתי שם. אני לפני לידה ב"ה ולא אחזור לשם...

• הוסף לסימניות
לא,
אבל כמעט לא מצליחה לשמוע על המקום הזה, ואני מנסה להבין למה

לא, הוא דווקא בסדר גמור
זו אני הבעייתית הפעם.

זה הדבר היחיד שאני שומעת כל הזמן, מפרסומות ושמועות
ואני מחפשת מישהי שילדה שם באמת לאחרונה ואני לא מוצאת...
אשמח לקבל עוד רשמים ממי שילדה בבלינסון לאחרונה:

יחס הצוות
יחס מיילדת - באיזה סגנון מיילדות נתקלתם
זמינות מרדימים
מה הגישה שלהם לאפידורל (לא יודעת אם זה תלוי מילדת או בית חולים - אבל הרבה פעמים הייתי צריכה להאבק על אפידורל ולא תמיד קיבלתי :( )
פרטיות בחדרים
תנאי ביות מלא / תינוקיה

תודה רבה!
אם רלוונטי אפשר לפנות אלי באישי למידע מלפני חודשיים.

• הוסף לסימניות
ילדתי שם מס' פעמים. נהנתי מאד בכל פעם מחדש.
יש שם מקצועיות והיחס שם לכל יולדת כאילו היא האישה היחידה במחלקה.
ובעיני היחס של הרופאים הקשוב לכל בקשה/שאלה הוא נדיר!
לגבי אפידורל- זה עניין שלך, אין שכנוע לכאן/לשם מה שכן יש זמינות גבוה למרדים . כאמור מס' לידות ומעולם לא חיכיתי למרדים, הגיעה גג 10 דק' אחרי שנכנסתי לחדר לידה.
לגבי האוכל- נחמד אבל אני לא מגיעה לבית חולים בשביל אוכל ..
בצהריים חמגשית חמה של הבדץ(הביאו גם לבעלי) בוקר וערב הרוב זה דברים סגורים כמו לחמניה,גב"ץ,גבינה מלוחה,קוטג, סלט ארוז בקופסא.
הבנתי שם מהרב של הבית חולים שניתן לאכול ללא חשש גם את התוספות, לי לא היה צורך בנ"ל.
(היה ניתן לבחירה כל יום פיצה/פסטה מוקרמת/לזניה וכו).
יש שקית נחמדה שמביאים ללילה כוללת בד"כ קרונפלקס +חלב עמיד/לחמניה וריבה+עוגה אישית -זה הכל בד"ץ.ב6 בבוקר עוברת אישה שמחלקת קפה/תה/שוקו ומאפה בדץ.
לגבי החדרים- כיום יש שם חדרים פרטים מפוארים בכל המחלקות.
כשאני הייתי לפני חודשים כולן היו בחדרים פרטים, לא מחלקה של ביות מלא.
באופן כללי יש שם מתאמת קשרי קהילה -כדאי ליצור איתה קשר ממש שכבר מגיעים לבית חולים ואז אפשר לבקש שתעזור במה שצריכים...
הבית חולים מלא בערבים אמנם, אבל לא הרגשתי את זה כי הייתי בחדר פרטי. האחיות באות אליך כל הזמן כנ"ל רופאים.
לגבי שבת- יש פינה במחלקה עם שולחנות וכסאות +מטבחון עם פלטה לשומרי שבת לעשות שם סעודות.
דלתות נפרדות לעבור שם בשבת שללא חילול.
מקווה שהקפתי הכל...

• הוסף לסימניות
ילדתי שם מס' פעמים. נהנתי מאד בכל פעם מחדש.
יש שם מקצועיות והיחס שם לכל יולדת כאילו היא האישה היחידה במחלקה.
ובעיני היחס של הרופאים הקשוב לכל בקשה/שאלה הוא נדיר!
לגבי אפידורל- זה עניין שלך, אין שכנוע לכאן/לשם מה שכן יש זמינות גבוה למרדים . כאמור מס' לידות ומעולם לא חיכיתי למרדים, הגיעה גג 10 דק' אחרי שנכנסתי לחדר לידה.
לגבי האוכל- נחמד אבל אני לא מגיעה לבית חולים בשביל אוכל ..
בצהריים חמגשית חמה של הבדץ(הביאו גם לבעלי) בוקר וערב הרוב זה דברים סגורים כמו לחמניה,גב"ץ,גבינה מלוחה,קוטג, סלט ארוז בקופסא.
הבנתי שם מהרב של הבית חולים שניתן לאכול ללא חשש גם את התוספות, לי לא היה צורך בנ"ל.
(היה ניתן לבחירה כל יום פיצה/פסטה מוקרמת/לזניה וכו).
יש שקית נחמדה שמביאים ללילה כוללת בד"כ קרונפלקס +חלב עמיד/לחמניה וריבה+עוגה אישית -זה הכל בד"ץ.ב6 בבוקר עוברת אישה שמחלקת קפה/תה/שוקו ומאפה בדץ.
לגבי החדרים- כיום יש שם חדרים פרטים מפוארים בכל המחלקות.
כשאני הייתי לפני חודשים כולן היו בחדרים פרטים, לא מחלקה של ביות מלא.
באופן כללי יש שם מתאמת קשרי קהילה -כדאי ליצור איתה קשר ממש שכבר מגיעים לבית חולים ואז אפשר לבקש שתעזור במה שצריכים...
הבית חולים מלא בערבים אמנם, אבל לא הרגשתי את זה כי הייתי בחדר פרטי. האחיות באות אליך כל הזמן כנ"ל רופאים.
לגבי שבת- יש פינה במחלקה עם שולחנות וכסאות +מטבחון עם פלטה לשומרי שבת לעשות שם סעודות.
דלתות נפרדות לעבור שם בשבת שללא חילול.
מקווה שהקפתי הכל...
תודה רבה על הפירוט הנרחב, עזרת לי מאד.
כמה שאלות:
האם יש הבדל בין המחלקות השונות?
איזה מחלקה טובה יותר? איזה שייכת לביות מלא?
האם יש אפשרות שמירה/החלפת טיטול במידה ובוחרים ביות מלא?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפירוט הנרחב, עזרת לי מאד.
כמה שאלות:
האם יש הבדל בין המחלקות השונות?
איזה מחלקה טובה יותר? איזה שייכת לביות מלא?
האם יש אפשרות שמירה/החלפת טיטול במידה ובוחרים ביות מלא?
לפי מה שאני ראיתי- לא . כולם משופצות ונראות אותו הדבר.
אני לא הייתי בביות מלא. ברגע שיש חדר פרטי את יכולה להיות שם עם התינוק/ת כמה שאת רוצה ומצד שני כשאת רוצה שמירה בשביל להתקלח/החלפת טיטול יש את התינוקייה .
הכי טוב שתתקשרי למנהלת ק"ק היא תדע לתת לך תשובות יותר מדויקות מבחינת הבדלים ביום ביות מלא ללא ומה כדאי.

• הוסף לסימניות
לפני שנה
יחס מדהים גם של מיילדות גם של אחיות וגם של רופאים. הייתי עם כמה מיילדות בכמה משמרות כולן היו מהממות.

לגבי ערביות איתי במחלקה לא היו הרבה. בשיבוץ בחדרים לרוב אם אין עומס הם שמים לב.
כדאי לדברי עם המותאמת ק''ק .

• הוסף לסימניות
לפני שנה
יחס מדהים גם של מיילדות גם של אחיות וגם של רופאים. הייתי עם כמה מיילדות בכמה משמרות כולן היו מהממות.

לגבי ערביות איתי במחלקה לא היו הרבה. בשיבוץ בחדרים לרוב אם אין עומס הם שמים לב.
כדאי לדברי עם המותאמת ק''ק .
מה השם והמספר של המתאמת ק"ק?
ומתי מומלץ לדבר איתה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה