- הוסף לסימניות
הפעם האחרונה לפני יותר משנה
אבל לא שמעתי שהאוכל השתנה משהו קיצוני
ממש מעניין אותי לבדוק את זה
בכל מקרה בבית חולים אני לא בונה על אוכל מי יודע מה
בשביל זה יש אמא/שויגער או בית מלון והחלמה....
הפעם האחרונה לפני יותר משנה
בהתחשב בסכום היפה שהם מקבלים על כל לידה. יהיה יפה מצד בית חולים להשקיע בזההפעם האחרונה לפני יותר משנה
אבל לא שמעתי שהאוכל השתנה משהו קיצוני
ממש מעניין אותי לבדוק את זה
בכל מקרה בבית חולים אני לא בונה על אוכל מי יודע מה
בשביל זה יש אמא/שויגער או בית מלון והחלמה....
הם משקיעים מאד בכל הצוות המקצועי והמעטפת שסביבבהתחשב בסכום היפה שהם מקבלים על כל לידה. יהיה יפה מצד בית חולים להשקיע בזה
רעיון! (מאד הפריע לי שהקפיטריה לא כשרות מהודרת ואפילו אייס קפה לא יכולתי לפרגן לעצמי... רק ארטיקים שמגיעים באריזה סגורה בד"ץ...)לדעתי אוכל טוב הוא קריטי בימים הראשונים דוקא בגלל העידר התיאבון,
אם כי אפשר להחליט שפשוט מזמינים אוכל ליומיים האלו בשביל המקצועיות שאין שנייה לה
אני ילדתי לפני חודשייםמסתבר שהאוכל השתנה,
כי שמעתי מעוד כאלו שהיו שם בעבר שפעם היה יותר טוב,
לדעתי אוכל טוב הוא קריטי בימים הראשונים דוקא בגלל העידר התיאבון,
הייתי מעל 35 שעות בחדר לידה ולא היתה שום מילה על ניתוח ושום רמז על כך שאני צריכה להתקדםומאיפה את לוקחת מידע למשל שהם לא ממהרים לנתח?
הייתי לפני 3 חודשיםמסתבר שהאוכל השתנה,
כי שמעתי מעוד כאלו שהיו שם בעבר שפעם היה יותר טוב,
לדעתי אוכל טוב הוא קריטי בימים הראשונים דוקא בגלל העידר התיאבון,
תגדירי לעצמך מה את מחפשתאני רוצה תנאים טובים האשפוז.
מעיני הישועה אפילו לא אופציה.
רק לדעת שאם אני עוברת מנסיון של מקום אחר...בגלל המחלקה הישנה מאד
ואפול באותו סגנון עם לחץ על המדיניות גם בחדרי לידה
אז מה העניין לעבור ....
מבחינת כשרותהאוכל זה יותר סגנון ביתי וטעים,
המשגיח נמצא כל ארוחה למיטב זכרונימבחינת כשרות
עד כמה שאני זוכרת מנסיון קצת רחוק (3-4 שנים)
בארוחות בוקר/ ערב
זה אוכל רגיל של הבי"ח- צריך לברור מה לאכול
למשל מבושל בבוקר או בערב בעייתי (התייעצנו כל פעם עם המשגיח מה לאכול)
בצהרים- היה אוכל מושלם!! טעים וטוב הביאו מקיטרינג חיצוני
אבל בוקר וערב? מביאים מקיטרינג?
הרחיבו פה מלא על האוכל אבל כמובן זה לא מה שיעשה לי את זהתגדירי לעצמך מה את מחפשת
אם את מחפשת מקצועיות ואחריות זה בהחלט שיבא
אם את יותר רוצה תנאים טובים ואוכל ברמה וכו
אז בשיבא יש את המחלקה החדשה, יפה ומרווחת
האוכל זה יותר סגנון ביתי וטעים, לא מוקרמים ליזניות קרמים וסופלה
לפני שבוע ילדתי שם, מושלם כרגיל
אבל אני לא רואה בכל חילוני אויב פוטנציאלי אז אולי זה הדדי![]()
ילדתי שם לפני שבוע וחלצי מושלם! נהנתי ממש האוכל טעים ממש ומגוון. צוות ממש נחמד ומקוצעי אחיות בתינוקיה ממש חמודות. ואני הייתי ביולדות א שזה בכלל רמה גבוה
המשגיח נמצא גם בערבמבחינת כשרות
עד כמה שאני זוכרת מנסיון קצת רחוק (3-4 שנים)
בארוחות בוקר/ ערב
זה אוכל רגיל של הבי"ח- צריך לברור מה לאכול
למשל מבושל בבוקר או בערב בעייתי (התייעצנו כל פעם עם המשגיח מה לאכול)
בצהרים- היה אוכל מושלם!! טעים וטוב הביאו מקיטרינג חיצוני
אבל בוקר וערב? מביאים מקיטרינג?
יש עדכון לגבי איכילוב?אם תחכי איזה שבוע שבועיים אוכל לתת לך ביקורת עדכנית בעזרת השם
כשילדתי היה עומס נוראי (ושמעתי שהיה כך באותו יום בכל הבתי חולים במרכז) ולכן לקח זמן עד שהעלו לחדר לידה, וכן אחרי הלידה הייתי לחצי יום עם עוד מישהי בחדר. (יש להם עשרות חדרים פרטיים, ו-5 חדרים שמותאמים לשתי יולדות, נפלתי על הצד הלא טוב של הסטטיסטיקהיש עדכון לגבי איכילוב?
כשילדתי היה עומס נוראי (ושמעתי שהיה כך באותו יום בכל הבתי חולים במרכז)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //