התייעצות לידה בשיבא בתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
ועכשיו אני גם שמה לב למה שכתבת על בדיקות לתינוק...
ביקשת אפס הפרדה? אם כן, לא חושבת שאפשר לקחת ממך את התינוק ללא רצונך
(איכילוב בד"כ תומכים באפס הפרדה אז מה קרה להם? התיאור בגדול לא נשמע משהו...)
ביקשתי אפס הפרדה, זה לא עזר. לא "לקחו לי את התינוק" אלא ביקשו שאני או בעלי נבוא איתו לתינוקיה, ניסיתי להגיד לאחות של התינוקיה שבאה לבקש, שבאתי בגלל האפס הפרדה ושתמיד עשו את כל הבדיקות אצלי בחדר. היא אמרה שתבדוק מה אפשר לעשות וחזרה ואמרה שאין אופציה אחרת וגם אי אפשר לחכות לבוקר כי זה מדי הרבה זמן אחרי הלידה.
ילדת בזמן מלחמת "עם כלביא"? או שבלי קשר זה היה המצב?
למרבה הנס לא! כמה שבועות לפני. הייתי שם גם יום קודם וגם היה כזה עומס. עשרות נשים זרמו למיון כל שעה, בחיים לא ראיתי דבר כזה. דיברתי עם מישהי שחיכתה לידי, והיא אמרה שבקבוצות פייסבוק וכאלה מתארים שזה המצב בכל בתי החולים במרכז.
מעניין מה שכתבת לגבי החדר הטבעי... לא היו להם שניים בעבר?
אני לא יודעת, תכל'ס המצב הוא כמו שתיארתי.

• הוסף לסימניות
יש מישהי שילדה גם בשיבא וגם בהדסה הר הצופים????

• הוסף לסימניות
אני ילדתי בשיבא לפני כמה חודשים
מבחינת המחלקה, הפגיה והתינוקיה הצוות מהמהם ממש
הייתי ביולדות ב', רמה ממש נמוכה שם במיוחד המקלחת מצד שני יש שם יותר סיכוי לחדר פרטי ואפשר להיות עם הבעל שזה מושלם (גם ללא ביות)
הייתי מאושפזת לפני כן במחלקת הריון בסיכון ושם היחס פחות נחמד במיוחד בשבת, ירדתי לחדר לידה בשבת והאחות כמעט הכריחה אותנו לקחת את המוקצה ובעלי התעקש שאין על מה לדבר
בשבת- מאד קשה להיות בבית חולים לא חרדי מבחינת האוירה, מבחינת הידע של האחיות (מדליקות את האור ולא מכבות)
חדרי לידה - תלוי על מי נופלים, היתה לי מיילדת מהמהת אבל בהחלפת משמרת הגיעה מיילדת אחרת שהיתה ממש מעצבנת והדליקה לי מסכים ומנגינות למרות שבקשנו לא לעשות (זה היה בשבת כמו שכתבתי)

• הוסף לסימניות
הייתי מאושפזת לפני כן במחלקת הריון בסיכון ושם היחס פחות נחמד במיוחד בשבת, ירדתי לחדר לידה בשבת והאחות כמעט הכריחה אותנו לקחת את המוקצה ובעלי התעקש שאין על מה לדבר
חריג מאוד מבחינת המחלקה הזו
בגדול הם די מבינים ומתחשבים
( ידעת את המנהלת קשרי לקוחות שם על המקרה הזה? )
בשבת- מאד קשה להיות בבית חולים לא חרדי מבחינת האוירה, מבחינת הידע של האחיות (מדליקות את האור ולא מכבות)
לכל שומרת שבת יש אפשרות לשעון שבת בתאורה בחדר מחלקה הזו

• הוסף לסימניות
חריג מאוד מבחינת המחלקה הזו
בגדול הם די מבינים ומתחשבים
( ידעת את המנהלת קשרי לקוחות שם על המקרה הזה? )

לכל שומרת שבת יש אפשרות לשעון שבת בתאורה בחדר מחלקה הזו
כן, בערב שבת אח"כ כשהייתי מאושפזת במחלקת יולדות עברה המנהלת קשרי לקוחות וספרתי לה (כמובן שהתנצלה וכו')

לגבי השעון שבת , בכניסת שבת היתה איתי חילוניה בחדר והסתבכתי איך להסביר לה שאני רוצה שיהיה שעון שבת
בסוף היא השתחררה חצי שעה אחרי כניסת שבת...:(

• הוסף לסימניות
כן, בערב שבת אח"כ כשהייתי מאושפזת במחלקת יולדות עברה המנהלת קשרי לקוחות וספרתי לה (כמובן שהתנצלה וכו')
לא כדי שתתנצל אלא לטפל באחות הזו
הצוות שם יודע שחרדים זה עניין של ההנהלה ודי מפחד מתלונות
לגבי השעון שבת , בכניסת שבת היתה איתי חילוניה בחדר והסתבכתי איך להסביר לה שאני רוצה שיהיה שעון שבת
בסוף היא השתחררה חצי שעה אחרי כניסת שבת...:(
הם משתדלים בדרך כלל לאחד שומרות שבת בחדר אחד
(לטובת אלו שיקראו את זה )

• הוסף לסימניות
אז איזה מחלקה היא החדשה עם מרפסת ומיטה אחת בחדר?

• הוסף לסימניות
אם את מדברת על שיבא- שבוע שעבר דיברתי עם המנהלת קשרי לקוחות שאמרה שאפשר לחלום על לקבל כזה חדר, זה שמור ללידות מיוחדות כמו תאומים או שלישיות...

• הוסף לסימניות
אם את מדברת על שיבא- שבוע שעבר דיברתי עם המנהלת קשרי לקוחות שאמרה שאפשר לחלום על לקבל כזה חדר, זה שמור ללידות מיוחדות כמו תאומים או שלישיות...
וואו חשוב!
אני ממש לא מתכוונת.לשנות בית חולים ולקבל את אותם התנאים.....לידת מים וטבעי יש גם בהדסה עין כרם
מה עוד היא יכולה לנדב המנהלת קשרי לקוחות...

• הוסף לסימניות
שהחליפו את הכורסאות למלווים
זה ממש שדרוג לפני 3 שנים הן לא היו נפתחות ;);););)
ואם תגיעי אחרי 40 מאז שהארוחה התחילה לא יהיה לך מה לאכול
במקרה הטוב רוטב של בשר (קרה לי שם...)

• הוסף לסימניות
ביולדות א' בשיבא המחלקה משופצת ורוב החדרים עם מרפסת אבל 2 יולדות בחדר
חדרים מועטים אולי 3 זה יולדת אחת אבל בלי מרפסת-ממה שראיתי היה בצד הפנימי החדרים האלו

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד מידע ממי שילדה לאחרונה?
זה מממש חשוב לי התנאים באשפוז....

• הוסף לסימניות
אני ילדתי בשביא בתאריך(21.3.25)
מאודנהנתי.
הייתי מאושפזת בהריון בסיכון והרגשתי מאוד משוחררת יחסית לבתי חולים אחרים...
הרגשתי שצוות המיון בגדול היה מאוד קשוב.
הכניסו אתי לניתוח חירום והכל הלך מאוד מאוד מהר וגם מקצועי (בביקורת לאחר הלידה הרופאה אמרה לי שהיא לא ראתה כזו צלקת יפה, הם עשו עבודה יפה מאוד)
אחרי הלידה הכניסו אותי ליולדות ב’ ואז היה שבת שממש לא נהניתי מחברת חדר החילוניה שהייתנ.
ובמוצר בקשתי לעבור חדר
בפועל ראשון בבוקר אחותי ילדה והכניסו את שנינו לאותו חדר והיה ממש נחמד.

בתינוקיה לא הכנסתי (הן היו בפגיה שגם שם יחס מדהים בסדר גודל, בכל אזעקה הצוות לוקח את הפגים והולך למרחב מוגן

בסהכ הייתי מרוצה מעל ומעבר יותר מלידות קודמות 9לניאדו ורמבם0

• הוסף לסימניות
שהחליפו את הכורסאות למלווים
זה ממש שדרוג לפני 3 שנים הן לא היו נפתחות ;);););)
ואם תגיעי אחרי 40 מאז שהארוחה התחילה לא יהיה לך מה לאכול
במקרה הטוב רוטב של בשר (קרה לי שם...)
בכל מקום אם לא תתייצבי בזמן סיכון שייגמר לך מהדברים הטעימים
מה כ"כ פשוט לקום ולקחת או לשלוח משהו למלא לך צלחת?
הם מרשים לאכול בחדר, בלובי הכניסה איפה שרק תרצי....
יכולה גם לאכול אחרי שעתיים את הארוחה לא מזיז לאף אחד-------

• הוסף לסימניות
ביולדות א' בשיבא המחלקה משופצת ורוב החדרים עם מרפסת אבל 2 יולדות בחדר
חדרים מועטים אולי 3 זה יולדת אחת אבל בלי מרפסת-ממה שראיתי היה בצד הפנימי החדרים האלו
יולדות א' משופץ ומפואר, החדרים הפרטיים לאו דווקא לתאומים, יש מצב שזה על בסיס מקום פנוי
שאר החדרים מקסימום 2 בחדר והכל עם מרפסת, כורסא נפתחת למלווה וכו'
יולדות ב' פחות משופץ אבל המיטות חשמליות כמו ביולדות א' כך שאין הבדל מדי גדול
לדעתי יולדות א' זה יותר לקיסרי ולידות מורכבות שדורש צומי והשגחה מיוחדת

• הוסף לסימניות
כן. אני ילדתי בשניהם.

יש לך שאלות ספציפיות? (בשיבא - ילדתי לפני חצי שנה, ובהר הצופים - לפני 6 שנים)

• הוסף לסימניות
כן. אני ילדתי בשניהם.

יש לך שאלות ספציפיות? (בשיבא - ילדתי לפני חצי שנה, ובהר הצופים - לפני 6 שנים)
יותר התחושה שלך בכללי.
היחס של המיילדות
ההתערבויות הרפואיות..
היחס של האחיות במחלקה והתינוקיה
הר הצופים לא השתנה דבר במחלקה א או ב רק נוסף מחלקה ג.ומיטות חשמליות
את בטח זוכרת את המחלקות של הר הצופים.
אם אני אהיה במחלקה ב בשיבא אקבל אותו דבר כמו הר הצופים ?
והיחס בביות מלא אם היית בשיבא

מבחינת פריצות בשיבא יש מידע בתקופה האחרונה?
ממש בהתלבטות בגלל זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה