לידיעתכם-גולן טלקום במסלול 69 לחודש כולל הכל ללא הגבלה

• הוסף לסימניות
לסלקום ולאורנג' יש להציע את אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1160469:
הם צריכים להשיג עד ה31 לחודש עוד 10.000 לקוחות

שיתאימו דיל טוב לחרדים

יבואו בהמוניהם

• הוסף לסימניות
צריך שמישהו ישבור את השוק עם חבילה ללא הגבלה ב-40 ש"ח, והוא זה שירוויח.. כל היום יוצאים עם תוכניות אותו הדבר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1160513:
באתר שלהם פורסם מחיר של 59 ש"ח

את זה יש גם לסלקום וגם לאורנג',
אמנם זה לא ללא הגבלה, אבל זה כבר לא מושל כשזה אותו המחיר+העניין שצריך לשלם שוב על הסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1160577:
את זה יש גם לסלקום וגם לאורנג',
אמנם זה לא ללא הגבלה, אבל זה כבר לא מושל כשזה אותו המחיר+העניין שצריך לשלם שוב על הסים.

בגולן זה ללא הגבלה !

• הוסף לסימניות
לדעתי, אם הם צריכים להשיג 10000 לקוחות, עליהם לעשות טיפה יותר בשביל שיהיה שווה לעבור אליהם.
אני למשל, לקוחה של אחת החברות, רוצה לעבור. אבל אז אני מתחילה לחשב את עלות הסים, ומגיעה למסקנה שאם אשאר אשלם כבר אותו סכום.
לכן, כדי שאנשים ישתכנעו לעבור, צריך לעשות קצת יותר מ60 שקל.
אולי ויתור על דמי הסים, או אפילו הוזלה גדולה יותר, משהו שיביא בשורה. שיהיה לי ולעוד 9999 לקוחות, שווה לעבור אליהם.

• הוסף לסימניות
הפרסום לא מפרסם את האותיות הקטנות

שזה אומר שלאחר כמה חודשים הסכום עולה ל-99 ש"ח, שימו לב!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1160473:
לסלקום ולאורנג' יש להציע את אותו הדבר.

אני דיברתי היום עם סלקום והם הציעו לי רק 89 לכל היעדים או79 לכל היעדים
למה לא הציעו את המחיר שציינת? זה בדוק שיש כזה מחיר?

• הוסף לסימניות
היום היה כתוב בהמבשר שגולן טלקום קיבלו אישור מועדת הרבנים לעניני תקשורת, והולך להיות תכנית ב9.9 וב59ש"ח מישהו יודע במה מדובר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1161091:
היום היה כתוב בהמבשר שגולן טלקום קיבלו אישור מועדת הרבנים לעניני תקשורת, והולך להיות תכנית ב9.9 וב59ש"ח מישהו יודע במה מדובר??

נראה לי 9.9 ל60 דקות חינם...
זה רק כרטיס סים בלי מכשיר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;1161083:
אני דיברתי היום עם סלקום והם הציעו לי רק 89 לכל היעדים או79 לכל היעדים
למה לא הציעו את המחיר שציינת? זה בדוק שיש כזה מחיר?

עם הקריזות שלהם כל יום משתנות החבילות.
לפני שבוע+ עברתי לסלקום עם 59 ש"ח לכל הייעדים.. טוב לדעת שזה כבר לא אקטואלי.

• הוסף לסימניות
הכתבה:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 168.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
9.9 ו59, למה כ"כ קיצוני? תביאו אמצע!

• הוסף לסימניות
אפשר לחשוב שיש אלטרנטיבה בכשרים האחרים.
אין שם אופציה של 9.90 יש רק את ה69.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה