- הוסף לסימניות
כמה שאני יודע זה פתוח לכולם ולא צריכים להתחברכנראה שזה רק למי שצירפו אותו לקו וזה לא לכל אחד
מה שבטוח שאני לא התחברתי ולא בקשתי מאף אחד שיחבר אותי
כמה שאני יודע זה פתוח לכולם ולא צריכים להתחברכנראה שזה רק למי שצירפו אותו לקו וזה לא לכל אחד
שמתקרים זה אומר המספר אליו חייגתם איננו מחוברלאחרונה נפתח קו של חדר מזוזה ויש שמה הרבה דברים טובים
הקו באידיש
מספר הקו הוא 0774250906
עדיי במצב של "המספר אליו הגעתם איננו מחובר"
או שתהפכו את זה לבלוג פון ובהגדרות שלוחה 7 ואחר כך שלוחה 5 ואז 3
אשמח לקבל פרטים באישי. תודהיש
אם תרצה יותר פרטים אוכל לפנות אליך באישי
יש כבר כזה חדרכמו שכולם רואים את הצורך של כזה חדר לציבור החרדי
אולי הגיע הזמן שיפעילו לחץ כבד על הנהלת בית החולים שערי צדק שיואילו בטובם לאשר כזה חדר
בעבר כבר ניסו הרבה ארגונים ואנשים פרטיים (אני ביניהם) לפתוח כזה חדר אך ללא הצלחה
בקושי את הסעודות שבת (שמוגש בטוב טעם ובשפע באוהל הסמוך הצליחו לאשר לאחר הרבה השתדלויות)
אז מי שיכול תבא עליו ברכה
תודה רבה על ההסבר המפורט הקראתי לבעלי איך להגיע לשם ממה שכתבת ובזכות ההסבר שלך הוא מצא את המקום המדהים הזה ישר כח!זה פשוט באמת
מצד שמאל של המודיעין ברחבה של דוידסון [עם הפנים למודיעין] יש רמפה לכיוון המיון
עולים ברמפה ופונים מיד ימינה לפרוזדור, שם עד הסוף ושמאלה. [ליד הדואר] עד הסוף ושם ימינה ולקראת סוף הפרוזדור בצד שמאל יש דלת זכוכית חלבית עם מסגרת נירוסטה
אי רואה שגם צילמו כאן בבירור תמונות
למי שצריך יש גם עוגות ללא גלוטן.
@מים צלולים יש אפשרות לכתוב להם למייל תודה.
או שרק להשאיר במקום?
כבר עזבנו שם,
אך הייתה תקופה ארוכה שהחדר הזה היה משיב נפש.
בעלי יכל להיות שם כמה פעמים בשבוע, משמרות ארוכות ולפעמים בהתרעות קצרות.
זו הייתה הצלה לו ולכל המשפחה.
--------
האם בתל השומר גם יש משהו כזה?
שלא נצטרך. אבל הייתה לנו שנה שהיינו שם ממש הרבה (לרוב ללא התרעה) והיה קשה ממש להסתדר שם מבחינת אוכל עם כשרות.
מזזה: 4775מישהו יודע לומר האם מזוזה זה בכתיב מלא או חסר, והאם בגימטריה מלאה או קטנה?
הוא נמצא מול המיון.מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים בתחבורה ציבורית לבניין אשפוז הישן ?
תודה
ועכשיו הסברהוא נמצא מול המיון.
אפשר להיכנס גם דרך הכניסה הראשית של בניין דוידסון. נכנסים ללובי, חוצים אותו לאורך עד הסוף. מגיעים לרמפה קטנה עולים, פונים שמאלה, אז תהיו באזור הבניין הישן, תמשיכו לפי השילוט.
כןועכשיו הסבר
איך מגיעים למיון עם הרכבת הקלה ?
היא עוצרת שם בכניסה ?
תודה
היא עוצרת מול הכניסה הראשית לבית החולים, כפי המפורט לעיל. כדי להגיע למיון, צריך לחצות את הלובי עד הסוף, בצד שמאל יש מדרגות שמובילות למיון.ועכשיו הסבר
איך מגיעים למיון עם הרכבת הקלה ?
היא עוצרת שם בכניסה ?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים