- הוסף לסימניות
יש. אני לא יודעת בדיוק איפה זה, נראה לי למטה בקומה של חדר מזוזה. (היינו מאושפזים וביקשנו מנות לחדר- אחרי לידה עם תינוקת בת שבוע במחלקת ילדים...)יש סעודות שבת (וחג) בהדסה הר הצופים?
יש. אני לא יודעת בדיוק איפה זה, נראה לי למטה בקומה של חדר מזוזה. (היינו מאושפזים וביקשנו מנות לחדר- אחרי לידה עם תינוקת בת שבוע במחלקת ילדים...)יש סעודות שבת (וחג) בהדסה הר הצופים?
יש. אני לא יודעת בדיוק איפה זה, נראה לי למטה בקומה של חדר מזוזה. (היינו מאושפזים וביקשנו מנות לחדר- אחרי לידה עם תינוקת בת שבוע במחלקת ילדים...)
היא שאלה לגבי הדסה הר הצופים, לא עין כרם.זה בקומה אחת מתחת הכניסה הראשית - יש סעודות שבת חג כדאי לברר לפני לא בטוח שיש
התכוונתי להר הצופים. זה שם באזור, אבל חדר מזוזה זה מינוס 2 אולי הסעודות זה מינוס 1.היא שאלה לגבי הדסה הר הצופים, לא עין כרם.
יש קבוע סעודות בשבת ובחג, [זה אותו ארגון של הרב פרץ מעין כרם]. כך לפחות לפני שנה + שאני הייתי שם.זה בקומה אחת מתחת הכניסה הראשית - יש סעודות שבת חג כדאי לברר לפני לא בטוח שיש
אני עכשיו בשערי צדק ולא מצאתי את החדר, אפשר יותר הסבר הגעה?גם בבית החולים שערי צדק
לתועלת כלל המבקרים ומשפחות החולים
לידיעת המבקרים בבי"ח שערי צדק
נפתח חדר קפה וכיבוד קל (דומה לחדר מזזה בהדסה)
לציבור שומרי הכשרות
נמצא בחניון הפתוח בשערי צדק
קצת יותר למטה מבניין בית החולים
כשיוצאים מהמיון יורדים בחניה ימינה כ100 מטר.
קוד כניסה 1842.
שנזכה להשתמש רק בשמחות ובשורות טובות
הארגון שפתח את חדר החסד הזה הוא סעד ומרפא
תודה! מצאתיכן, בשע"צ בפעם האשונה לא קל למצוא, אבל שווה המאמץ.
תצאי מבית חולים, עדיף מקומת המיון (2) לצאת מהחניה ולרדת ימינה, בלי לחצות את הכביש, תמשיכי לרדת גם כשנראה אזור תפעולי ולא ממש בית חולים, אחרי 3 דקות בערך תראי בצד ימין מאין בקתת עץ יפה ומזמינה שא"א לפספס אותה, תספרי שהסתדרת.
בריאות שלימה!
אני חושבת שכדי לפתוח אשכול נפרדגם בבית החולים שערי צדק
לתועלת כלל המבקרים ומשפחות החולים
לידיעת המבקרים בבי"ח שערי צדק
נפתח חדר קפה וכיבוד קל (דומה לחדר מזזה בהדסה)
לציבור שומרי הכשרות
נמצא בחניון הפתוח בשערי צדק
קצת יותר למטה מבניין בית החולים
כשיוצאים מהמיון יורדים בחניה ימינה כ100 מטר.
קוד כניסה 1842.
שנזכה להשתמש רק בשמחות ובשורות טובות
הארגון שפתח את חדר החסד הזה הוא סעד ומרפא
ממליצה לך לפתוח אשכול חדש, מסתבר שיש אנשים שיוכלו לענות לך אבל לא מכירים את הדסה עין כרם ולכן אפילו לא פותחים את האשכול.בלת"ק, וסליחה על חוסר הזמן לעבור על כל האשכול.
האם מישהו מכיר חדר הכנסת אורחים כזה בבילינסון/שניידר?
דחוף.
אני חושבת שכדי לפתוח אשכול נפרד
אנשים מחפשים לפעמים אשכול בשם שערי צדק ולא עולה
שנשתמש כולנו רק לשמחות
www.prog.co.il
אני חושבת שכדי לפתוח אשכול נפרד
אנשים מחפשים לפעמים אשכול בשם שערי צדק ולא עולה
שנשתמש כולנו רק לשמחות
www.prog.co.il
כמובן שגם פתחתי.ממליצה לך לפתוח אשכול חדש, מסתבר שיש אנשים שיוכלו לענות לך אבל לא מכירים את הדסה עין כרם ולכן אפילו לא פותחים את האשכול.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים